Kødet formes til 4 bøffer/karbonader, og lægges over på en tallerken.Slå 2 æg ud i en dybtallerken og kom mælk i.Pisk blandingen rigtig godt sammen.Kom rasp, salt og peber over i en anden dyb tallerken, og bland det sammen.Vend karbonaderne i æggeblandingen, og derefter i raspblandingen og læg dem tilbage på tallerkenen. Kom smør på panden, og varm det op ved middelvarme.Kom karbonaderne på panden, og steg dem.Vend dem med jævne mellemrum.Karbonaderne skal være gennemstegte, det vil sige ca. 5 minutter på hvert side.Krydder dem med salt og friskkværnet peber.Hold dem varme ved lav varme, mens du laver stuvede ærter og gulerødder.
Stuvede ærter og gulerødder
Gulerødderne skrælles, og skæres i små tern.Kom 3 dl vand, og en grøntsagsbouillonterning samt en knivspids salt.Bring gryden i kog, og tilsæt gulerødder.Kog det ved middelvarme i 3 minutter.Smørbolle:Ælt hvedemel og blødt smør godt sammen, og rør den ud i gryden.Det hele skal op og koge i 2 minutter.Tilsæt ærter, og kog det hele op i 3 minutter.Skulle sovsen bliver for tyk, tilsæt blot lidt mælk til du har den ønskede konsistens.Smag til med salt og friskkværnet peber.Velbekomme.