Kom alle ingredienserne ned i en skål.Rør det hele rigtiggodt sammen – det skal røres til det bliver lidt sejt.Brug meget gerne en køkken maskine til opgaven.Sæt farsen til hvile i ca. 1 time.
Sæt en gryde i kog – når vandet koger sætter du temperaturen ned til middel.Form kødbollerne med en spiseske som er dyppet i vandet, og kom dem i gryden med varmt vand.Når kødboller stiger op til overfladen er de færdige.Tag dem op og placere dem på en tallerken.kødbollerne er nu klar til brug.Gem vandet - du skal bruge det til sovsen.Velbekom.
Karrysovs
Tænd kogepladen på lidt over middel varme. Kom karry i en gryde, og svid det af i ca. 30 sekunder. Tilsæt smør og rør det rundt i gryden til smørret er smeltet. Tilsæt hvedemel, og rør det hele godt sammen. Imens du røre i gryden tilsætter du mælk og vand, indtil den rigtige konsistens. Sovsen skal nu stå og koge i ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber.
Kogning af ris
Følg anvisningen på pakken.
Boller i karry
Kom enten kødbollerne ned i sovsen, eller server karrysovs og kødboller hvert for sig.Velbekomme.