Tænd ovnen på 175 graderKom æg og sukker ned i en skål, og pisk det til en luftig æggesnaps.Vaniljesukker tilsættes, og pisk det godt sammen.Kom det afkølede smør i, og pisk det godt sammen.koldt sødmælk tilsættes, og piskes godt sammen.De moste bananer tilsættes, og piskes godt sammen.Mel kommes ned i skålen, og det piskes rigtig godt sammen.Tilsæt mørk chokolade og bland det godt sammen.Tilsæt til sidst bagepulver og vend det forsigtigt rundt i dejen.
Kom bagepapir ned i en springform, og kom dejen der i.Bages på midterste rille ved 175 grader i ca. 45 minutter.Brug evt. en kødnål, for at se om kagen er færdig. Hænger dejen fast, skal den lige have lidt længere.Velbekomme.
Tips til opskrift
Hvis du ikke er så meget til chokoladeovertræk på din banankage, kan du bruge flormelis i stedet for.