Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tatarsauce - opskrift på en lækker dip til fisk
Sofus Madsen
Tatarsauce - Prøv denne lækre opskrift på en kold sauce. Brug den til fisk, såsom fish and chips hvor den smager fantastisk til. Læs mere om opskriften her.
5
fra
2
stemmer
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
2
minutter
min
Tilb. tid
3
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
5
minutter
min
Ret
Tilbehør
Køkken
dansk
Antal
6
Personer
Kalorier
125
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
75
gram
Mayonnaise
150
gram
Creme fraiche
30
gram
Kapers (Fint Hakket)
100
gram
Drueagurk (Fint hakket)
1
stk
Rødløg (Fint hakket)
1
tsk
dijon sennep
citronsaft
Salt
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Alle ingredienser kommes i en skål, og røres rundt.
Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Ernæringsindhold
Kalorier:
125
kcal
Kulhydrater:
3
g
Protein:
1
g
Fedt:
12
g
Mættet fedt:
3
g
Flerumættet fedt:
0.01
g
Enkelumættet fedt:
0.003
g
Natrium:
236
mg
Kalium:
25
mg
Fiber:
0.3
g
Sukker:
1
g
Vitamin A:
19
IU
Vitamin C:
1
mg
Calcium:
4
mg
Iron:
0.1
mg
Søgeord
tatarsauce
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse