Persillen vaskes godt og grundigt, og der laves 8 små bundter persille.Læg et af dine tynde skiver okseinderlår på et spækbræt, og kom den ene bundt persille ovenpå. Rul okseinderlåret rundt, så persillen ligger inde i midten af rullen. Sæt en kødnål fast, sådan at rullen ikke åbner sig. Gentag processen ved de resterende.
Benløse fugle brunes af
Sæt en pande med lidt smør, på kogepladen. Brun de benløse fugle af.Når de benløse fugle er færdige, kommer du 1 liter vand ned til de benløse fugle.Tilsæt gulerødder, porrer og oksebouillon og kog det op.Når det har kogt i ca. 2 minutter, sætter du temperaturen ned på middelvarme.Lad nu retten stå og simre i ca. 45 minutter.Tag de benløse fugle op af vandet, og hæld resten i panden igennem en sigte, Så du kun har væsken tilbage i en skål.
Sovsen
Kom smør på panden og lad det smelte. Tilsæt mel, og rør det rigtig godt rundt.Kom 1 dl af væsken ned i panden samt piskefløde, og rør det rundt.Hvis sovsen er for tyk, så brug blot noget mere af væsken i skålen indtil du har opnået den ønskede konsistens.Smag sovsen til med salt og friskkværnet peber.Kom de benløse fugle tilbage i sovsen, og lad det hele simre i 10 minutter.Velbekomme.