Waldorfsalat
Waldorfsalat passer sammen med virkelig mange slags ret. Opskriften på salaten er meget nem at lave, og kan tilpasses efter smag og behag. Waldorfsalat opskriften er med æbler, bladselleri, røde vindruer, valnøddekerner som vendes i cremefraiche.
Server den sammen med simreretter, vildt, flæskesteg osv.
Vi bruger den som tilbehør til rigtig mange retter.
Prøv også vores fantastiske broccolisalat
Waldorfsalat
Fantastisk salat til mange retter
Ingredienser
- 4 dl Creme fraiche
- 1 spsk Sukker
- 1 knivspids Groft salt
- 3 stk Æbler
- 4 stk stilke bladselleri
- 300 gram Halve røde vindruer
- 80 gram grofthakkede valnøddekerner
Pynt
- 20 gram Valnøddekerner
- 10 hele vindruer
Sådan gør du
Waldorfsalat
- Creme fraiche, sukker og salt vendes i en skål.Skær æblerne i passende tern, og vend dem straks i dressingen.Det er vigtigt at de kommes i med det samme, så de ikke bliver brune.Skær bladselleri i passende skiver, og kom dem i skålen.Vindruerne halveres og kommes i skålen.Valnøddekernerne hakkes groft og kommes i skålen.Det hele vendes nu forsigtig sammen.
Waldorfsalat pyntes
- Pynt Waldorfsalaten med valnøddekerne og vindruer.Salaten sættes nu tildækket i køleskabet i mindst 1 time, gerne mere.Velbekomme.
Nutrition
Kalorier: 381kcalKulhydrater: 22gProtein: 7gFedt: 31gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 12gEnkelumættet fedt: 2gNatrium: 200mgKalium: 262mgFiber: 2gSukker: 16gVitamin A: 61IUVitamin C: 3mgCalcium: 33mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse