• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Spaghetti carbonara – Nem opskrift på en lækker cremet pastaret.

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Spaghetti carbonara
Spaghetti carbonara – Nem opskrift på en lækker cremet pastaret.

Spaghetti carbonara er en traditionel italiensk pastaret.
carbonaraen består af kogt spaghetti, piskefløde, æg og bacon.
Det lyder ligeså lækkert, som det smager.
Jeg elsker det!
Når jeg laver spaghetti carbonara, køber jeg altid klumberne.
Det syntes jeg passer fantastisk til denne ret.
Så skære jeg selv baconen ud i passende tern.
Det er guf.
Denne spaghetti carbonara opskrift passer til 4 personer.

Prøv vores lækre opskrift på lady og vagabonden (Kødboller med tomatsauce)

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara – Nem opskrift på en lækker cremet pastaret.

Sofus Madsen
En italiensk klassiker
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 10 min
0 min
Samlet tid 20 min
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Antal 4 personer
Kalorier 1715 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 500 gram Spaghetti
  • 4 dl Piskefløde
  • 4 stk Æg
  • 200 gram parmesan ost (Revet)
  • 600 gram Bacon skåret i tern
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du
 

Bacon

  • Skær bacon ud i tynde strimler.
    Bacon steges på en pande uden fedt, til de er sprøde.
    Placer de sprøde baconstrimler på et stykke køkkenrulle for at dryppe af.

Pasta

  • Pastaen koges i en gryde til konsistensen er som ønsket, smag på pastaen.
    Kom pastaen over i et dørslag.

Spaghetti carbonara

  • Pisk æg og fløde sammen i en skål.
    Tænd kogeplade på svag varme, og hæld pastaen over i en gryde.
    Blandingen fra skålen hældes ned i gryden, det hele varmes op.
    Det er vigtigt at det IKKE kommer til at koge, men blot varmes op.
    Smag til med salt og friskkværnet peber.

Anretning

  • Kom pasta på tallerkenen, drys lidt revet parmesan ost over pastaen.
    Kom bacon henover anretningen.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 1715kcal (86%)Kulhydrater: 141g (47%)Protein: 85g (170%)Fedt: 90g (138%)Mættet fedt: 38g (238%)Flerumættet fedt: 23gEnkelumættet fedt: 22gKolesterol: 151mg (50%)Natrium: 3492mg (152%)Kalium: 639mg (18%)Fiber: 19g (79%)Sukker: 7g (8%)Vitamin A: 1866IU (37%)Vitamin C: 3mg (4%)Calcium: 836mg (84%)Iron: 3mg (17%)
Søgeord Spaghetti carbonara
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: spaghetti carbonara

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Guldlagkage
Next Post: Banankage med chokolade – Meget nem opskrift »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk