Spaghetti carbonara – Nem opskrift på en lækker cremet pastaret.
Spaghetti carbonara er en traditionel italiensk pastaret.
carbonaraen består af kogt spaghetti, piskefløde, æg og bacon.
Det lyder ligeså lækkert, som det smager.
Jeg elsker det!
Når jeg laver spaghetti carbonara, køber jeg altid klumberne.
Det syntes jeg passer fantastisk til denne ret.
Så skære jeg selv baconen ud i passende tern.
Det er guf.
Denne spaghetti carbonara opskrift passer til 4 personer.
Prøv vores lækre opskrift på lady og vagabonden (Kødboller med tomatsauce)
Spaghetti carbonara – Nem opskrift på en lækker cremet pastaret.
En italiensk klassiker
Ingredienser
- 500 gram Spaghetti
- 4 dl Piskefløde
- 4 stk Æg
- 200 gram parmesan ost (Revet)
- 600 gram Bacon skåret i tern
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
Bacon
- Skær bacon ud i tynde strimler.Bacon steges på en pande uden fedt, til de er sprøde.Placer de sprøde baconstrimler på et stykke køkkenrulle for at dryppe af.
Pasta
- Pastaen koges i en gryde til konsistensen er som ønsket, smag på pastaen.Kom pastaen over i et dørslag.
Spaghetti carbonara
- Pisk æg og fløde sammen i en skål.Tænd kogeplade på svag varme, og hæld pastaen over i en gryde.Blandingen fra skålen hældes ned i gryden, det hele varmes op.Det er vigtigt at det IKKE kommer til at koge, men blot varmes op.Smag til med salt og friskkværnet peber.
Anretning
- Kom pasta på tallerkenen, drys lidt revet parmesan ost over pastaen.Kom bacon henover anretningen.Velbekomme.
Nutrition
Kalorier: 1715kcalKulhydrater: 141gProtein: 85gFedt: 90gMættet fedt: 38gFlerumættet fedt: 23gEnkelumættet fedt: 22gKolesterol: 151mgNatrium: 3492mgKalium: 639mgFiber: 19gSukker: 7gVitamin A: 1866IUVitamin C: 3mgCalcium: 836mgIron: 3mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse