• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Søren ryges kringle opskrift

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Søren ryges kringle
Søren ryges kringle opskrift – Kringle med remonce

Søren ryges kringle opskrift – Kringle med remonce. Prøv denne virkelig lækre opskrift på kringle, som er Anne Magrethe fra hirthals store mesterværk. Det blev et hitter for Søren Ryge, som straks opkaldte den til at være Danmarks Bedste Kringle. Her på Madgryden.dk kan vi kun være 100 procent enige med Søren Ryge, den smager virkelig fantastisk.
Opskriften er 100 procent den originale opskrift, vi har intet ændret.
i denne opskrift er der ikke brugt hverken piskeris eller køkkenmaskine, alt foregår med hænderne. Som Anne Margrethe siger, du skal kunne mærke dejen for den bliver god.

Prøv også vores lækre opskrift på Kanelsnurrer – de lækre og svampede med marcipan.

søren ryges kringle

Søren ryges kringle

Sofus Madsen
lækker kringle med remonce
5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 2 t
Tilb. tid 15 min
0 min
Samlet tid 15 min
Ret kage
Køkken dansk
Antal 4 Stk
Kalorier 1633 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 50 gram Gær
  • 3 stk Æg
  • 330 gram Margarine
  • 450 gram Hvedemel
  • Remonce
  • 225 gram Sukker
  • 4 tsk Kanel
  • 220 gram Margarine
  • Pynt
  • 1 stk Æg
  • 1 pose Hasselnødder
  • sukker til drys

Sådan gør du
 

  • Smuldre en pakke gær ned i en skål.
    Fyld en kop med lunkent vand, og tilføj lidt salt.
    Kom dette ned i skålen sammen med dit smuldrede gær.
    Drys 3 Spsk sukker henover blandingen, til føj blandingen 3 æg.
    Tag 330 Gram margarine, og skær det ud i små tynd skiver og kom det i skålen.
    Sæt nu det hele et lunt sted i ca. 30 minutter.HUSK!
    Du må IKKE røre i skålen.
  • Efter ca. 30 minutter bobler det godt i skålen. 
    Der hældes 450 gram mel ned i skålen, og ælt det hele rigtig godt med hænderne.
    Drys lidt ekstra mel ned til blandingen, til du har en blød og elastisk dej.
    Hvis margarinen ikke helt er fordelt i dejen, gør dette ikke noget.
    Når du har opnået den rette konsistens sættes dejen til hævning, i mindst 1 timer.
  • Efter mindst en time er dejen klar.
    Den tages ud på køkkenbordet, og kagerullen kommer frem.
    Dejen rulles ud til et 50-70 cm stykke dej, højest 3 mm tykt.
    Dejen skal rulles og foldes, rulles og foldes, og hele tiden et drys ekstra mel, så det ikke klistrer.
    Til sidst skæres dejen i 4 stykker, ca. 15 cm. brede.
  • Remoncen:
    kom 225 gram sukker, 220 gram margarine og kanel ned i en gryde.
    Varm det op og rør det grundig til den er tyktflydende.
  • Remoncen hældes ud på de 4 stænger, og foldes efterfølgende.
    Når Kringlerne er foldet og med remonce, løftes de over på bradepanden.
    De kan godt “slaske” lidt.
  • Pensles med æg, hvorpå det hele sættes hen til brændeovnen til en halv times efterhævning.
  • Kringlerne drysses med sukker og nødder, og sættes ind i ovnen på 225 grader.
    Hvor de lige får et ordentlig skrald, i ca 1 minut og sættes så ned på 200 grader.
    Kringlerne skal nu bages i ca 14-16 minutter, bliv og hold øje med dem.
    Som Anne Margrethe siger – ulykken kan ske på et minut.
    Velbekom

Næringsindhold

Kalorier: 1633kcal (82%)Kulhydrater: 146g (49%)Protein: 14g (28%)Fedt: 112g (172%)Mættet fedt: 23g (144%)Flerumættet fedt: 29gEnkelumættet fedt: 54gKolesterol: 4mg (1%)Natrium: 1305mg (57%)Kalium: 262mg (7%)Fiber: 5g (21%)Sukker: 56g (62%)Vitamin A: 4927IU (99%)Vitamin C: 0.3mgCalcium: 72mg (7%)Iron: 6mg (33%)
Søgeord danmarks bedste kringle, søren ryges kringle
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Kage Tags: bedste kringle, danmarks bedste kringle, kassie kringle, kringle med marcipan, kringle søren ryge, kringler, kringler med marcipan, kringler søren ryge, kringles, lækker kringle, marcipan kringle, opskrift kringle, opskrift på kringle, sønderjysk kringle, Søren ryges kringle, søren ryges kringle opskrift

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Daim islagkage med mandelbund
Next Post: Brændende kærlighed »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk