• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Red thai curry – lækker wokret med kylling

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
red chai curry
red thai curry – lækkert og smagsfuld

Red thai curry er en fantastisk ret, som smager himmelsk.
Jeg har valgt at tilføje en masse lækre grøntsager, som gør det hele endnu bedre.
Smag retten godt til, så du får netop den smag som du ønsker.
Server red thai curry sammen med kogte ris.

Prøv også vores lækre opskrift på Wok med nudler og oksekød

red chai curry

Red thai curry – lækker wokret med kylling

Sofus Madsen
Red thai curry – med masser af friske grøntsager
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 30 min
Ret Hovedret
Køkken thailand
Antal 4 personer
Kalorier 588 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 2 spsk olivenolie
  • 4 stk Fede hvidløg
  • 2 cm frisk ingefær
  • 3 tsk Rød karry pasta
  • 2 tsk Karry (Mild)
  • 0,5 stk frisk chili
  • 350 gram Kyllingebryst (Skæres i tern)
  • 2 stk Gulerødder tynde skive
  • 4 spsk fiskesauce
  • 0,5 stk squash
  • 1 stk Rød peber
  • 125 gram champignon
  • 2 dåser kokosmælk
  • 100 gram Sukkerærter
  • 1 stk Presset citron
  • Salt
  • Peber

Ris

  • 4 dl Ris

Sådan gør du
 

Kog ris

  • Risene koges efter anvisningen på emballage.
  • Red thai curry
  • Tænd kogepladen på middel højvarme og kom en wok pande med olieven olie over.
    hvidløg, ingefær, frisk chili hakkes sammen og kommes wokpanden.
    kom rød karry pasta i og svitses.
    Kylling skæres i tern og kommes i wokken, og svitses.
    Gulerødder og fiske sauce komme i og svitses.
    squash, peberfrugt kommes i og svitses.
    champignon, kokosmælk og citronsaft kommes i wokken.
    rør det hele godt rundt og kog det hele op,
    Læg låg på og lad det simre i ca. 15 minutter.
    Smag til med salt og frisk kværnet peber.
    Serveres med kogte ris.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 588kcal (29%)Kulhydrater: 79g (26%)Protein: 31g (62%)Fedt: 16g (25%)Mættet fedt: 4g (25%)Flerumættet fedt: 4gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.1gKolesterol: 66mg (22%)Natrium: 284mg (12%)Kalium: 497mg (14%)Fiber: 5g (21%)Sukker: 5g (6%)Vitamin A: 617IU (12%)Vitamin C: 17mg (21%)Calcium: 51mg (5%)Iron: 3mg (17%)
Søgeord red thai curry
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: red chai curry

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Hvid sovs – Sådan laver du bechamelsovs
Next Post: Bamseboller »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk