Rabarbertærte med smuldredej
Rabarbertærte med smuldredej, en lækker frisk tærte til kaffebordet.
Opskriften kan både bruges til friske og frosne rabarber.
Når æblesæsonen starter, kan du sagtens bruge æbler i stedet.
Server rabarbertærten lun, med cremefraiche og eller flødeskum.
Hvis du kan lide vores opskrift på rabarbertærte med smuldredej, vil jeg anbefale dig at prøve vores lækre opskrift på Rabarberkage med marengs.
Rabarbertærte med smuldredej
Nem opskrift på rabarbertærte med smuldredej
Ingredienser
Tærtefyld
- 500 gram Rabarber
- 0,5 spsk kartoffelmel
- 1 spsk Stødt kanel
- 125 gram Sukker
Evt.
- 50 gram Hakkede nødder
Sådan gør du
Tærtefyld
- Bladene fra rabarberne skæres af.Stilkene renses og skæres i tynde skiver.Kom dem ned i skålen, sammen med de resterende ingredienser til tærtefylden.Rør det hele rigtig godt sammen, og kom det ned i en tærteform (Ca. 24 cm)
Smuldredej
- Kom alle smuldredej ingredienserne ned i en form, og rør det godt sammen.Dejen fordeles over rabarberne.Kagen bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter, til kagen er gylden.Server rabarbertærten med cremefraiche eller flødeskum.Velbekomme.
Nutrition
Kalorier: 406kcalKulhydrater: 50gProtein: 5gFedt: 22gMættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 1gKolesterol: 45mgNatrium: 139mgKalium: 312mgFiber: 5gSukker: 30gVitamin A: 607IUVitamin C: 7mgCalcium: 98mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse