Rabarbertærte med smuldredej, en lækker frisk tærte til kaffebordet. Server rabarbertærten lun, med cremefraiche og eller flødeskum.
Rabarbertærte med smuldredej, en lækker frisk tærte til kaffebordet.
Opskriften kan både bruges til friske, og frosne rabarber.
Når æblesæsonen starter, kan du sagtens bruge æbler i stedet.
Server rabarbertærten lun, med cremefraiche og eller flødeskum.
Prøv også vores lækre opskrift på rabarberkage med marengs
Rabarbertærte med smuldredej
Rabarbertærte med smuldredej, en lækker frisk tærte til kaffebordet. Server rabarbertærten lun, med cremefraiche og eller flødeskum.
Ingredienser
Tærtefyld
- 500 gram Rabarber
- 0,5 spsk kartoffelmel
- 1 spsk Stødt kanel
- 125 gram Sukker
Smuldredej
- 50 gram Havregryn
- 80 gram Hvedemel
- 50 gram Sukker
- 125 gram Smør
Evt.
- 50 gram Hakkede nødder
sådan gør du
Tærtefyld
- Bladene fra rabarberne skæres af.Stilkene renses og skæres i tynde skiver.Kom dem ned i skålen, sammen med de resterende ingredienser til tærtefylden.Rør det hele rigtig godt sammen, og kom det ned i en tærteform (Ca. 24 cm)
Smuldredej
- Kom alle smuldredej ingredienserne ned i en form, og rør det godt sammen.Dejen fordeles over rabarberne.Kagen bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter, til kagen er gylden.Server rabarbertærten med cremefraiche eller flødeskum.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier: 406kcalKulhydrater: 50gProtein: 5gFedt: 22gMættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 1gKolesterol: 45mgNatrium: 139mgKalium: 312mgFiber: 5gSukker: 30gVitamin A: 607IUVitamin C: 7mgCalcium: 98mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar