Rabarbertærte med smuldredej

Rabarbertærte med smuldredej - Meget nem og frisk rabarber crumble
Rabarbertærte med smuldredej – Meget nem og frisk rabarber crumble

Rabarbertærte med smuldredej, en lækker frisk tærte til kaffebordet.
Opskriften kan både bruges til friske og frosne rabarber.
Når æblesæsonen starter, kan du sagtens bruge æbler i stedet.
Server rabarbertærten lun, med cremefraiche og eller flødeskum.

Hvis du kan lide vores opskrift på rabarbertærte med smuldredej, vil jeg anbefale dig at prøve vores lækre opskrift på Rabarberkage med marengs.

rabarbertærte med smuldredej

Rabarbertærte med smuldredej

Sofus Madsen
Nem opskrift på rabarbertærte med smuldredej
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret kage
Køkken dansk
Antal 6 Personer
Kalorier 406 kcal

Ingredienser
  

Tærtefyld

Smuldredej

Evt.

  • 50 gram Hakkede nødder

Sådan gør du
 

Tærtefyld

  • Bladene fra rabarberne skæres af.
    Stilkene renses og skæres i tynde skiver.
    Kom dem ned i skålen, sammen med de resterende ingredienser til tærtefylden.
    Rør det hele rigtig godt sammen, og kom det ned i en tærteform (Ca. 24 cm)

Smuldredej

  • Kom alle smuldredej ingredienserne ned i en form, og rør det godt sammen.
    Dejen fordeles over rabarberne.
    Kagen bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter, til kagen er gylden.
    Server rabarbertærten med cremefraiche eller flødeskum.
    Velbekomme.

Nutrition

Kalorier: 406kcalKulhydrater: 50gProtein: 5gFedt: 22gMættet fedt: 11gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 1gKolesterol: 45mgNatrium: 139mgKalium: 312mgFiber: 5gSukker: 30gVitamin A: 607IUVitamin C: 7mgCalcium: 98mgIron: 1mg
Søgeord rabarbertærte med smuldredej
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner