• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Rabarbertærte med smuldredej

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Rabarbertærte med smuldredej - Meget nem og frisk rabarber crumble
Rabarbertærte med smuldredej – Meget nem og frisk rabarber crumble

Rabarbertærte med smuldredej, en lækker frisk tærte til kaffebordet.
Opskriften kan både bruges til friske og frosne rabarber.
Når æblesæsonen starter, kan du sagtens bruge æbler i stedet.
Server rabarbertærten lun, med cremefraiche og eller flødeskum.

Hvis du kan lide vores opskrift på rabarbertærte med smuldredej, vil jeg anbefale dig at prøve vores lækre opskrift på Rabarberkage med marengs.

rabarbertærte med smuldredej

Rabarbertærte med smuldredej

Sofus Madsen
Nem opskrift på rabarbertærte med smuldredej
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 30 min
Ret kage
Køkken dansk
Antal 6 Personer
Kalorier 406 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Tærtefyld

  • 500 gram Rabarber
  • 0,5 spsk kartoffelmel
  • 1 spsk Stødt kanel
  • 125 gram Sukker

Smuldredej

  • 50 gram Havregryn
  • 80 gram Hvedemel
  • 50 gram Sukker
  • 125 gram Smør

Evt.

  • 50 gram Hakkede nødder

Sådan gør du
 

Tærtefyld

  • Bladene fra rabarberne skæres af.
    Stilkene renses og skæres i tynde skiver.
    Kom dem ned i skålen, sammen med de resterende ingredienser til tærtefylden.
    Rør det hele rigtig godt sammen, og kom det ned i en tærteform (Ca. 24 cm)

Smuldredej

  • Kom alle smuldredej ingredienserne ned i en form, og rør det godt sammen.
    Dejen fordeles over rabarberne.
    Kagen bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter, til kagen er gylden.
    Server rabarbertærten med cremefraiche eller flødeskum.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 406kcal (20%)Kulhydrater: 50g (17%)Protein: 5g (10%)Fedt: 22g (34%)Mættet fedt: 11g (69%)Flerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 1gKolesterol: 45mg (15%)Natrium: 139mg (6%)Kalium: 312mg (9%)Fiber: 5g (21%)Sukker: 30g (33%)Vitamin A: 607IU (12%)Vitamin C: 7mg (8%)Calcium: 98mg (10%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord rabarbertærte med smuldredej
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Kage Tags: rabarber crmble, rabarbertærte

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Løgsuppe med butterdejslåg
Next Post: Marcipanknas »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk