Panang karry med kylling


Panang karry med kylling er absolut blandt mine favoritter, når vi snakker mad fra det thailandske køkken.
panang karry er en fantastisk blanding af kylling og friske grøntsager, som minder en tilbage til Thailand.
Når du laver denne ret, skal du passe meget på med den rød karrypasta.
Panang karrypasta kan virkelig være stærk, og styrken kan variere ganske meget.
Derfor er det vigtigt at du tilpasser Panang karry med kylling efter familiens smagsløg, så forsigtig med banditten 🙂
Panang curry er meget nem at lave til aftensmaden, og kan sagtens laves i køkkenet sammen med børnene.
Opskriften er lavet til 4 personer.
Prøv også vores lækre opskrift på kylling i karry her.

Panang karry med kylling
Ingredienser
- 2 spsk Olie
- 1 stk Fede hvidløg (Hakket)
- 1 stk Rød chili hakket
- 2 tsk Rød karrypasta
- 450 gram Kyllingbryst i strimler
- 1 brev panang pulver
- 8 stk Kaffir limeblade
- 250 gram Bønner
- 100 gram champignon skåret i skiver
- 125 gram Sukkerærter halveret midt på
- 0,5 stk lime (saften derfra)
- 800 gram kokosmælk
- 1 stk Rød peber skåret i strimler
Sådan gør du
Panang karry med kylling
- Tænd kogepladen på høj varme og kom olie, hvidløg, chili, rød karry i en wokpande. Rør det hele godt sammen, tilsæt kyllingen. Brun kyllingen af. Tilsæt de resterende ingredienser, undtaget rød peberfrugt. Skru ned til middelvarme, og lad det stå og simre under låg i 10 minutter. Tilsæt rød peberfrugt, og læg låg på og lad det hele simre i 2 minutter. Smag til med salt.Inden servering af Panang karry med kylling tages limebladene op.Velbekomme.
Noter
Nutrition
Tips og tricks til Panang karry med kylling
Panang Karrypasta kan du købe hos din lokale asian supermarked.
De fleste større byer, har deres egen asian butik.
Men husk styrken på panang karrypasta, kan variere rigtig meget så vær varsomt med det 🙂