Ovnbagte tomater


Ovnbagte tomater smager fantastisk til rigtig mange retter.
Normalt er jeg ikke den helt store tomat spiser, men når det kommer til langtidsbagte tomater så elsker jeg dem virkelig.
Derfor laver jeg altid så mange at jeg kan sætte et glas i køleskabet, som jeg kan spise som tilbehør.
De kan sagtens holde sig i 1 uge i et glas, når de er på køl.
Prøv vores særdeles børnevenlige Pastaret i ovn med pølser

Ovnbagte tomater
Lækre ovnbagte tomater
Ingredienser
- 500 gram Cherry tomat
- 0,75 dl olivenolie
- Salt
- Løgpulver
- Hvidløgspulver
Sådan gør du
Ovnbagte tomater
- Tænd ovnen på 120 grader.Skyl tomaterne, og læg dem ned i en ildfast fad.Kom olivenolie henover tomaterne.Drys krydderierne henover.Bag tomaterne på midterste rille i 3 timer ved 120 grader i alm. ovn.Tomaterne kan enten serveres straks eller kommes i et glas med låg, hvor de kan holde sig i ca. 1 uge.Velbekomme.
Nutrition
Kalorier: 151kcalKulhydrater: 4gProtein: 1gFedt: 15gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 11gNatrium: 11mgKalium: 218mgFiber: 1gSukker: 2gVitamin A: 489IUVitamin C: 23mgCalcium: 11mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse