Ovnbagte tomater

ovnbagte tomater
ovnbagte tomater

Ovnbagte tomater smager fantastisk til rigtig mange retter.
Normalt er jeg ikke den helt store tomat spiser, men når det kommer til langtidsbagte tomater så elsker jeg dem virkelig.
Derfor laver jeg altid så mange at jeg kan sætte et glas i køleskabet, som jeg kan spise som tilbehør.
De kan sagtens holde sig i 1 uge i et glas, når de er på køl.

Prøv vores særdeles børnevenlige Pastaret i ovn med pølser

ovnbagte tomater

Ovnbagte tomater

Sofus Madsen
Lækre ovnbagte tomater
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 3 minutter
Tilb. tid 3 timer
0 minutter
Samlet tid 3 timer
Ret Tilbehør
Køkken dansk
Antal 5 personer
Kalorier 151 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

Ovnbagte tomater

  • Tænd ovnen på 120 grader.
    Skyl tomaterne, og læg dem ned i en ildfast fad.
    Kom olivenolie henover tomaterne.
    Drys krydderierne henover.
    Bag tomaterne på midterste rille i 3 timer ved 120 grader i alm. ovn.
    Tomaterne kan enten serveres straks eller kommes i et glas med låg, hvor de kan holde sig i ca. 1 uge.
    Velbekomme.

Nutrition

Kalorier: 151kcalKulhydrater: 4gProtein: 1gFedt: 15gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 11gNatrium: 11mgKalium: 218mgFiber: 1gSukker: 2gVitamin A: 489IUVitamin C: 23mgCalcium: 11mgIron: 1mg
Søgeord ovnbagte tomater
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner