• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Mørbrad a la creme

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Mørbrad a la creme
Mørbrad a la creme - Opskrift med champignon, løg og bacon
Mørbrad Opskrift med champignon, løg og bacon

Mørbrad a la creme er virkelig en fantastisk ret. En simreret med mørbradbøffer, løg og champignon, så bliver det snart ikke bedre.
Mange har fået det til julefrokosterne, hvor man typisk får det sammen med et stykke rugbrød.
Men den gør sig virkelig også godt sammen med kogte ris eller frisk pasta.
Hvis du syntes at piskefløde 38%, har lidt for mange kalorier, så kan du sagtens bruge madlavningsfløde.
Denne opskrift på mørbrad er lavet til i alt 4 personer.

Mørbrad a la creme – Prøv også vores fantastisk opskrift på Risotto med svampe lige her.

mørbrad ala creme

Mørbrad a la creme

Sofus Madsen
Lækker simreret med champignon, løg og bacon.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 30 min
0 min
Samlet tid 30 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 510 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Mørbrad ala creme

  • 2 stk Løg i skiver
  • 250 gram Champignon skæres i kvarte
  • 200 Gram Bacon skåret i tern
  • 1 stk Svinemørbrad
  • 2 dl Vand
  • 1 stk Grøntsagsbouillonterning
  • 3 dl Piskefløde (38%)

Sådan gør du
 

  • Sæt en pande på kogepladen, og skru op på middelvarme.
    Kom bacon på panden og steg det, og tag det op igen når det er færdig.
    Løg, og champignon steges gyldne og tages op.

Svinemørbrad

  • Rens svinemørbrad for sener, og skær den ud i ca. 1 cm tykke skiver.
    skiverne gives et lille pres med hånden.
    Bland mel, salt og peber sammen i en tallerken.
    Vend bøfferne i blandingen, og steg dem i ca. 3-4 minutter på hver side.
    Når bøfferne er færdige, tages de op.

Mørbrad ala creme

  • Vand og fløde kommes i panden, og koges op i 3 minutter, ved middelvarme.
    Tilsæt kød, løg, champignon og bacon.
    Det hele skal nu stå og simre i 30 minutter.
    Server mørbrad ala creme sammen med ris, pasta eller rugbrød.
    Velbekomme.
    mørbrad ala creme

Næringsindhold

Kalorier: 510kcal (26%)Kulhydrater: 20g (7%)Protein: 19g (38%)Fedt: 40g (62%)Mættet fedt: 19g (119%)Flerumættet fedt: 8gEnkelumættet fedt: 10gKolesterol: 85mg (28%)Natrium: 1216mg (53%)Kalium: 226mg (6%)Fiber: 7g (29%)Sukker: 4g (4%)Vitamin A: 1103IU (22%)Vitamin C: 1mg (1%)Calcium: 109mg (11%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord mørbrad a la creme
  • Indbagt svinemørbrad
  • Pasta med spinat
  • Opskrifter
  • Jordbærroulade med creme
  • Brændende kærlighed – En lækker klassiker med kartoffelmos
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: mørbrad a la creme, mørbrad a la creme julefrokost, mørbradbøf, mørbradbøffer, svinemørbrad opskrift

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Risifrutti
Next Post: Indbagt hvidløgsbrød »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk