Marcipanknas

marcipanknas
marcipanknas

Marcipanknas en fantastisk kage til kaffen, med marcipan og mørkchokolade.
Opskriften du får her, giver ca. 50 styk lækre marcipanknas kager.

Prøv vores gode opskrift på de lækreste tebirkes

marcipanknas

Marcipanknas

Sofus Madsen
Lækre små kager med marcipan
5 fra 3 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret kage
Køkken dansk
Antal 50 stk
Kalorier 96 kcal

Ingredienser
  

Mørdej

Fyld

Overtræk

Sådan gør du
 

Mørdej

  • Skær smør ud i små skiver, og bland det sammen med mel, sukker og æg.
    Ælt det hele godt sammen, til det er ensartet og glat.
    Form dejen til en stor kugle, og pak den ind i film.
    Læg den ind i køleskabet i mindst 30 minutter.

Marcipanknas

  • Mørdejen rulles ud i en lang pølse.
    Marcipanen rulles ud til en lang pølse, med tykkelse på en lillefinger.
    Marcipanen lægges ovenpå den udrullede mørdej.
    Mørdejen foldes forsigtigt omkring marcipanen.
    Skær dine marcipanknas ud i skæve snit i ca. 3 cm stykker.
    læg marcipanknas på en bageplade.
    bages  ved 200 grader i almindelig ovn i ca. 10 minutter.
    Velbekomme

Nutrition

Kalorier: 96kcalKulhydrater: 10gProtein: 2gFedt: 6gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.1gKolesterol: 9mgNatrium: 28mgKalium: 21mgFiber: 1gSukker: 5gVitamin A: 101IUCalcium: 8mgIron: 0.2mg
Søgeord marcipanknas
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner