• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Madpandekager med fyld

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madpandekager med fyld
Madpandekager med fyld

Madpandekager med fyld – Så fik vi prøvet at lave de her lækre madpandekager. Fyldet indeni består af hakket oksekød og lækre grønsager. Hele fyldet bliver rigtig godt, hvis det lige får lov til at stå og simre i ca. 1 time. Toppingen som er ost, giver pandekagerne en hel fantastisk smag til de her madpandekager med fyld.
opskriften giver i alt 9 stk. lækre madpandekager med oksekød.

Prøv også at lave dine egne amerikanske pandekager, få opskriften lige her.

madpandekager med fyld

Madpandekager med oksekød

Sofus Madsen
Lækre Madpandekage med fyld og en topping med ost.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 20 min
0 min
Samlet tid 1 t 40 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 9 Stk
Kalorier 544 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Madpandekager

  • 5 stk Æg
  • 1,5 dl Grahamsmel
  • 5,5 dl Hvedemel
  • 4,5 dl Mælk
  • 2 tsk Salt

Fyld

  • 1 stk Fint hakket løg
  • 500 gram Hakket oksekød
  • 1 stk Rød peber
  • 2 stk Revet gulerødder
  • 2 tsk Paprika
  • 70 gram tomatpure
  • 400 Gram Flåede tomater
  • 1 spsk Engelsk sauce, Beauvais
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 2 spsk Oksefond
  • Salt
  • Peber

Topping

  • 200 gram Revet ost

Sådan gør du
 

madpandekager

  • Æg og mel piskes rigtig godt sammen.
    Resten af ingredienserne tilsættes og piskes godt sammen.
    Tænd kogepladen på middelvarme, og kom lidt smør på panden.
    Pandekagerne steges til de er gyldne.

Fyld

  • Tænd kogepladen på max, og kom lidt smør i gryden.
    Først tilsætter du løg, og bruner det af, derefter tilsættes det hakkede oksekød.
    Når kødet er brunet godt af, tilsættes de resterende ingredienser.
    Det hele røres godt rundt, til det er i kog.
    Når det koger skrues der ned på lav blus, hvor det nu skal stå og simre i ca. 1 time.

Pandekagerne fyldes med fyld

  • Kom fyld ind i midten på på pandekagerne og rul dem.
    Pandekagerne kommes over i et fad, og der drysses 200 gram ost over dem.
    Kom pandekagerne ind i ovnen, og bages på 200 grader i 20 minutter på midterste rille.
    Velbekomme
    madpandekager med fyld bradepande

Næringsindhold

Kalorier: 544kcal (27%)Kulhydrater: 62g (21%)Protein: 28g (56%)Fedt: 22g (34%)Mættet fedt: 10g (63%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 1gKolesterol: 70mg (23%)Natrium: 413mg (18%)Kalium: 594mg (17%)Fiber: 7g (29%)Sukker: 5g (6%)Vitamin A: 565IU (11%)Vitamin C: 6mg (7%)Calcium: 294mg (29%)Iron: 4mg (22%)
Søgeord Madpandekager
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: madpandekager med fyld, madpandekager opskrift, opskrift madpandekager, opskrift på madpandekager, sunde madpandekager

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Kylling i ovn
Next Post: Rundstykker »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk