Madpandekager med fyld - Her får du en nem opskrift på lækre madpandekager med fyld af hakket oksekød. Toppingen består af revet ost.
Madpandekager med fyld - Så fik vi prøvet at lave de her lækre madpandekager. Fyldet indeni består af hakket oksekød og lækre grønsager. Hele fyldet bliver rigtig godt, hvis det lige får lov til at stå og simre i ca. 1 time. Toppingen som er ost, giver pandekagerne en hel fantastisk smag til de her madpandekager med fyld.
opskriften giver i alt 9 stk. lækre madpandekager med oksekød.
Prøv også vores lækre opskrift på amerikanske pandekager
Madpandekager med fyld
Madpandekager med fyld - Her får du en nem opskrift på lækre madpandekager med fyld af hakket oksekød. Toppingen består af revet ost.
Ingredienser
Madpandekager
- 5 stk Æg
- 1,5 dl Grahamsmel
- 5,5 dl Hvedemel
- 4,5 dl Mælk
- 2 tsk Salt
Fyld
- 1 stk Fint hakket løg
- 500 gram Hakket oksekød
- 1 stk Rød peber
- 2 stk Revet gulerødder
- 2 tsk Paprika
- 70 gram tomatpure
- 400 Gram Flåede tomater
- 1 spsk Engelsk sauce, Beauvais
- 1 tsk Hvidløgspulver
- 2 spsk Oksefond
- Salt
- Peber
Topping
- 200 gram Revet ost
sådan gør du
madpandekager
- Æg og mel piskes rigtig godt sammen.Resten af ingredienserne tilsættes og piskes godt sammen.Tænd kogepladen på middelvarme, og kom lidt smør på panden.Pandekagerne steges til de er gyldne.
Fyld
- Tænd kogepladen på max, og kom lidt smør i gryden.Først tilsætter du løg, og bruner det af, derefter tilsættes det hakkede oksekød.Når kødet er brunet godt af, tilsættes de resterende ingredienser.Det hele røres godt rundt, til det er i kog.Når det koger skrues der ned på lav blus, hvor det nu skal stå og simre i ca. 1 time.
Pandekagerne fyldes med fyld
- Kom fyld ind i midten på på pandekagerne og rul dem.Pandekagerne kommes over i et fad, og der drysses 200 gram ost over dem.Kom pandekagerne ind i ovnen, og bages på 200 grader i 20 minutter på midterste rille.Velbekomme
Ernæringsindhold
Kalorier: 544kcalKulhydrater: 62gProtein: 28gFedt: 22gMættet fedt: 10gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 1gKolesterol: 70mgNatrium: 413mgKalium: 594mgFiber: 7gSukker: 5gVitamin A: 565IUVitamin C: 6mgCalcium: 294mgIron: 4mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar