Løgsuppe med butterdejslåg. Sådan laver du en nem og lækker løgsuppe.
Løgsuppe med butterdejslåg er en sikker vinder herhjemme.
Vi elsker den når det begynder at være koldt udenfor.
Den har bare den perfekte blanding af alt det bedste.
Løg, hvidløg, oksebouillon og butterdej, det smager bare fantastisk sammen.
Prøv også vores lækre hjemmelavede oksekødssuppe
Løgsuppe med butterdejslåg
løgsuppe med butterdejslåg. Sådan laver du en nem og lækker løgsuppe. Få opskriften lige her på Madgryden.dk
Ingredienser
- 1500 gram Løg
- 8 stk Fede hvidløg
- 10 gram smør til stegning
- 1,5 Liter oksebouillon vand
- 1 tsk Salt
- Friskkværnet peber
Butterdej købte jeg blot færdiglavet.
sådan gør du
- Pil og halver løgene, og snit dem fint.Pil hvidløgene og hak dem fint.Kom smør i en gryde.Når smørret er smeltet kommes løg og hvidløg ned i gryden.Løgene sauteres i gryden, indtil de begynder at tage lidt farve.Oksebouillon vand tilsættes og det hele røres godt sammen.Tilsæt salt og friskkværnet peber.nu skal det hele blot stå og simre, i en time ved svag varme.Smag til med salt og friskkværnet peber.
Løgsuppen anrettes
- Kom suppen i portionsanrettet skåle, tjek om skålene kan holde til at komme i ovnen.Kom butterdej over skålen, og skær dejen til så det passer til skålen som et låg.Løgsuppen kommes i ovnen ved 225 grader i almindelig ovn, i ca. 10 minutter.Hold øje med butterdejen.Serveres straks, men pas på det er MEGET varmt.Velbekomme
Ernæringsindhold
Kalorier: 198kcalKulhydrater: 36gProtein: 9gFedt: 3gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.1gKolesterol: 5mgNatrium: 1543mgKalium: 762mgFiber: 6gSukker: 16gVitamin A: 70IUVitamin C: 28mgCalcium: 113mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar