Kyllingenuggets med panko


Kyllingenuggets med panko – Her får du opskriften på de sprødeste og mest lækre kyllingenuggets som du kunne tænke dig. De er meget nemme at lave og jeg garantere det er et hit hjemme hos dig. Kyllingenuggets med panko bliver blot lavet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Når jeg laver dem, laver jeg blandingen om morgenen, og lader marinaden med kyllingerne stå til jeg skal bruge dem om aftenen. Dette gør dem fantastisk lækre og saftige.
Hvis du skulle have nogle nuggets i overskud, så kan de sagtens fryses, eller tages med i madpakken.
Prøv også vores lækre opskrift på Chili con carne – Sådan laver du den fyldt med smag

Kyllingenuggets med panko
Lækre og sprøde kyllingenuggets hver gang.
Ingredienser
- 500 gram Kyllingefilet
- 7 dl Kærnemælk
- 2 stk Fede hvidløg
- Salt
- Peber
- Panering:
- 175 gram Panko Rasp
- 2 spsk Paprika
- Salt
Sådan gør du
- kom 2 presset hvidløg ned i en skål. tilsæt kærnemælk, salt og peber.Rør det hele godt sammen.Kom kyllingeinderfilet ned i skålen.Kyllingefilet skal nu ligge og hvile der i mindst 8 timer.
- Tænd ovnen på 200 grader. Bland panko rasp, paprika og salt på en tallerken. Tag en bradepande frem, og læg et stykke bagepapir på.Dyb dine kyllingeindefilet i din panering blanding, og læg dem over på bradepanden. Sæt dine kyllingenuggets med panko ind i ovnen på midterste rille, ved 200 grader i ca. 30 minutter. Velbekom.
Nutrition
Kalorier: 551kcalKulhydrater: 40gProtein: 35gFedt: 27gMættet fedt: 9gFlerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 10gTransfedt: 0.1gKolesterol: 113mgNatrium: 592mgKalium: 561mgFiber: 2gSukker: 11gVitamin A: 479IUVitamin C: 3mgCalcium: 296mgIron: 3mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse