Koteletter i fad – eller herhjemme kalder vi den for Jytte’s ret.
Jytte er min svigermor, og det var hende der præsenterede mig for den.
Jeg har lavet den en del gange siden, og vi elsker den alle herhjemme.
Koteletterne som jeg plejer at bruge, er ca. 2 cm i tykkelse.
Server koteletter i fad sammen med kogte ris.
Prøv også vores lækre opskrift på Wok med svinekød og grøntsager
koteletter i fad
God gammeldags opskrift på koteletter i fad
Ingredienser
- 4 stk Koteletter (ca.125 gram pr. stk)
- 0,5 stk citron (skåret i tynde skiver)
- 250 ml Piskefløde (38%)
- 3 dl Tomatketchup
- 0,5 tsk Salt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader i alm. ovn.Koteletterne ligges ned i en ildfast fad.De fintskåret citronskiver fordeles udover de 4 koteletter.piskefløde, tomatketchup, salt og friskkværnet peber kommes ned i en skål.Rør blandingen rigtig godt sammen.Blandingen hældes forsigtig ned til koteletterne i den ildfastefad.Sæt den ildfaste fad ind i ovnen i 35 minutter.Server koteletter i fad sammen med kogte ris.Velbekomme.
Næringsindhold
Kalorier: 291kcal (15%)Kulhydrater: 22g (7%)Protein: 3g (6%)Fedt: 23g (35%)Mættet fedt: 14g (88%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 6gKolesterol: 72mg (24%)Natrium: 746mg (32%)Kalium: 274mg (8%)Fiber: 0.2g (1%)Sukker: 18g (20%)Vitamin A: 1309IU (26%)Vitamin C: 3mg (4%)Calcium: 53mg (5%)Iron: 0.3mg (2%)
Skriv et svar