• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Hjemmelavet kødboller

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Hjemmelavet kødboller
Kødboller hjemmelavede
Sådan laver du nemt dine egne lækre hjemmelavede kødboller

Kødboller hjemmelavede – Sådan laves de nemt – Bedste opskrift

Kødboller – Sådan laver du hurtigt de perfekte boller til boller i karry.
Opskriften er utrolig nem at gå til, og der bruges blot 7 ingredienser.
Kom alle ingredienserne i en skål, og rør det godt sammen.
Når du først har prøvet dem, vil du ikke vælge dem fra supermarkedet. De smager fantastisk.
Brug dem til vores lækre opskrift på boller i karry, eller til en lækker omgang Oksekødssuppe.
Denne opskrift på kødboller er til i alt 4 personer.

Prøv også vores lækre opskrift på lady og vagabonden

hjemmelavede kødboller

Hjemmelavede kødboller opskrift

Sofus Madsen
Sådan laves de nemt – Bedste opskrift
5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 15 min
0 min
Samlet tid 30 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 386 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Kødboller

  • 500 gram Hakket svinekød
  • 1 stk Æg
  • 2 spsk Hvedemel
  • 1 stk Fint hakket løg
  • 0,25 dl Sødmælk
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du
 

Fars til kødboller

  • Kom alle ingredienserne ned i en skål.
    Rør det hele rigtig godt sammen – det skal røres til det bliver lidt sejt.
    Brug meget gerne en køkkenmaskine til opgaven.
    Sæt farsen til hvile i ca. 1 time.

Tilberedning af kødboller

  • Sæt en gryde i kog – når vandet koger sætter du temperaturen ned til middel.
    Form kødbollerne med en spiseske som er dyppet i vandet, og kom dem i gryden med varmt vand.
    Når kødboller stiger op til overfladen er de færdige.
    Prøv at skær en af kødbollerne igennem for at se om de er helt færdige, de skal have ca. 5 minutter alt efter størrelsen.
    Tag dem op og placere dem på en tallerken.
    kødbollerne er nu klar til brug.
    Velbekom.
    hjemmelavede kødboller

Næringsindhold

Kalorier: 386kcal (19%)Kulhydrater: 1gProtein: 19g (38%)Fedt: 33g (51%)Mættet fedt: 11g (69%)Flerumættet fedt: 4gEnkelumættet fedt: 15gTransfedt: 0.3gKolesterol: 92mg (31%)Natrium: 798mg (35%)Kalium: 321mg (9%)Fiber: 0.02gSukker: 0.3gVitamin A: 105IU (2%)Vitamin C: 1mg (1%)Calcium: 19mg (2%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord hjemmelavede kødboller, Kødboller, kødboller hjemmelavede
  • Boller uden æg
  • Koldhævede boller
  • Karryketchup
  • Mornaysauce
  • Mayonnaise

Tips til hjemmelavede kødboller

Kan man fryse kødbollerne

Du kan roligt lave en ordentlig portion kødboller, da de sagtens kan fryses.
Når jeg laver kødbollerne plejer jeg at lave både store og små. Så har jeg både til en god omgang suppe, og til f.eks boller i karry eller lady og vagabonden ret. du kan fryse kødbollerne i op til 3 mdr.

Må jeg lave bollerne dagen før?

Ja du kan roligt lave bollerne dagen før, faktisk vil jeg sige at det blive de bestemt bedre af.
Da de som så meget andet, rigtig kan sætte sig og give endnu mere smag. Så skal du holde fødselsdag eller lignende, så kan du roligt lave disse lækre hjemmelavede kødboller af oksekød dagen før.

Kan denne opskrift bruges til suppeboller?

Ja denne opskrift kan sagtens bruges til suppeboller også. Da det kun er størrelsen der afgøre om de er til suppe eller til f.eks boller i karry. Når jeg laver suppeboller, plejer jeg blot at bruge en teske, så tager det ikke langtid at lave en portion. hvis du skulle være så heldig at der er nogle i overskud, kan du roligt fryse dem ned, og bruge det til næstegang du skal have suppe. De kan holde sig op til 3 mdr. i fryseren.

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: hjemmelavede kødboller, hjemmelavet kødboller, italienske kødboller i tomatsauce, kødboller i tomatsovs opskrift, lady og vagabonden mad, pasta med kødboller

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Fastelavnsboller
Next Post: Koldskål »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk