• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Karryketchup

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Salater og Tilbehør » Karryketchup
hjemmelavet karryketchup
Nem opskrift hjemmelavet ketchup med karry

Karryketchup hjemmelavet – Nem opskrift på ketchup med karry

I dag står den på karrypølse, og dertil skal der selvfølgelig laves en lækker karryketchup til.
Opskriften jeg deler med jer, er en opskrift med meget få ingredienser.
Faktisk er det så let at lave ketchup med karry, at det er blot at komme alle ingredienser i en skål, hvorefter du blot blender det hele.
Så har du den lækreste ketchup med karry, som du kan bruge til rigtig mange lækre retter.
Opskriften på denne hjemmelavet karryketchup passer til ca. 4 personer.

Prøv også vores lækre opskrift på den gode klassiker Karrypølse – Currywurst her.

hjemmelavet karryketchup

Hjemmelavet karryketchup

Sofus Madsen
lækker opskrift på ketchup med karry
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 2 min
Tilb. tid 3 min
0 min
Samlet tid 5 min
Ret Tilbehør
Køkken Tysk
Antal 4 personer
Kalorier 32 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 2 tsk Karry
  • 2 tsk Timian
  • 20 gram Skalotteløg
  • 100 gram Tomatketchup

Sådan gør du
 

  • Kom alle ingredienserne ned i en skål, og blend det godt sammen.
    Stil din hjemmelavede karryketchup på køl til det skal bruges.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 32kcal (2%)Kulhydrater: 8g (3%)Protein: 0.5g (1%)Fedt: 0.1gMættet fedt: 0.02gFlerumættet fedt: 0.03gEnkelumættet fedt: 0.03gNatrium: 228mg (10%)Kalium: 99mg (3%)Fiber: 1g (4%)Sukker: 6g (7%)Vitamin A: 152IU (3%)Vitamin C: 2mg (2%)Calcium: 17mg (2%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord karryketchup
  • Hjemmelavet kødboller
  • Broccolisalat
  • Kærnemælkshorn med marcipanremonce
  • Paninibrød
  • Fløderand

Tips og tricks til ketchup med karry

I opskriften har jeg valgt at blende min karryketchup, det har jeg gjort fordi at børnene og jeg ikke er så vilde med at få små klumper løg. Men hvis du godt kan lide dette, så prøv at lav den uden.

Prøv hjemmelavede karryketchup til din næste hjemmelavede burger, eller Hjemmelavet hotdog,
det fungere virkelig også godt i de 2 retter.

Opbevar ketchuppen med karry på køl i en plastikflaske, og ønsker du at det skal holde noget længere,
Tilsæt lidt Atamon i flasken.

Du kan sagtens fryse din karryketchup, hvis du skulle være kommet til at lave for meget.
Frys det ned i en plastikflaske som er egnet til formålet.

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Salater og Tilbehør

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Hjemmelavet flæskesvær
Next Post: Hjemmelavede mælkesnitter »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk