• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Hybenmarmelade

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
hybenmarmelade
hybenmarmelade opskrift

Hybenmarmelade smager simpelthen fremragende.
Vi var ude og gå en lang søndagstur ude ved stranden, hvor jeg fik plukket en portion hypen.
Derefter gik turen hjem, hvor alle de fine hypen blev renset og rengjort.
Konen bagte nogle boller, og jeg lavede den lækre hybenmarmelade.
Sikke en duft der spredte sig i huset.

Når jeg plukker hypen, plejer jeg at vente til sidst i september først i oktober.
Så slipper man nemlig helt for ormegangene.

Prøv vores nemme opskrift på en lækker Jordbærmarmelade

hybenmarmelade

Hypenmarmelade

Sofus Madsen
Lækker creme hypenmarmelade
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 37 min
0 min
Samlet tid 37 min
Ret Suppe
Køkken dansk
Antal 2.5 dl
Kalorier 634 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 500 gram Renset hypen
  • 3 dl Vand
  • 0,5 stk Citron
  • 200 gram Sukker
  • 1 tsk Vaniljepulver
  • 1 tsk Vaniljesukker

Evt.

  • Atamon

Sådan gør du
 

  • Pluk 1 kg hypen.
    Fjern blomst, stilk, kerner og ormegange.
    Del den i 4 lige dele, og rens hypenskallerne med fingerne.
    Skyl hypenskallerne grundigt og kommes i en gryde.
    Citronen vaskes og skallen rives i et rivejern.
    Hypenskallerne kommes i en gryde, med vand og det revet citronskal.
    Pres halvdelen af citronens saft ned i gryden.
    Kog hypenskallerne ved svag varme i 22 minutter med låg.

Efter 22 minutter

  • Blend marmeladen godt.
    Tilsæt sukker, vaniljepulver og vaniljesukker.
    Kog videre i 15 minutter uden låg.
    Hvis marmeladen skal opbevares i længere tid, kan det anbefales at tilsætte atamon i glasset.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 634kcal (32%)Kulhydrater: 157g (52%)Protein: 3g (6%)Fedt: 1g (2%)Natrium: 15mg (1%)Kalium: 860mg (25%)Fiber: 48g (200%)Sukker: 85g (94%)Vitamin A: 8690IU (174%)Vitamin C: 852mg (1033%)Calcium: 342mg (34%)Iron: 2mg (11%)
Søgeord hypenmarmelade, hypenmarmelade opskrift
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Salater og Tilbehør Tags: hypenmarmelade, hypenmarmelade opskrift

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Karrysovs
Next Post: Mortensaften – nem opskrift på andesteg »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk