Hjemmelavet koldskål – Så er det første tegn på sommer kommet.
En koldskål smager fanstisk, om det er blot med kammerjunkere eller
med friske bær fra haven.
Få her opskriften på den meget populære Lady og vagabonden ret (Kødboller med tomatsauce)
Hjemmelavet koldskål
En lækker klassisk koldskål
Ingredienser
- 3 stk Pasteuriseret æggeblommer
- 4 spsk Sukker
- 0,5 stk Vaniljestang (Kornene heraf)
- 1 liter Tykmælk
- 1 liter Kærnemælk
- 1 spsk Presset citron
Sådan gør du
- Kom æggeblommer og sukker i en skål. Pisk det godt sammen til det er lyst og luftig.Tilsæt vaniljekorn, kærnemælk, tykmælk og pisk det godt sammen.Citronsaft tilsættes, det hele røres godt sammen og smages til.Koldskålen sættes ind i køleskabet, til det skal bruges.Koldskålen bliver rigtig god, hvis den får lov til at stå i ca.1 time inden den skal bruges.Velbekom
Næringsindhold
Kalorier: 1202kcal (60%)Kulhydrater: 189g (63%)Protein: 34g (68%)Fedt: 37g (57%)Mættet fedt: 23g (144%)Flerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 10gKolesterol: 146mg (49%)Natrium: 677mg (29%)Kalium: 1543mg (44%)Fiber: 0.01gSukker: 189g (210%)Vitamin A: 1293IU (26%)Vitamin C: 8mg (10%)Calcium: 1211mg (121%)Iron: 1mg (6%)
Skriv et svar