• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Hasselback kartofler – opskrift på hasselbagte kartofler

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Hasselback kartofler - Nem opskrift på hasselbagte kartofler
Hasselback kartofler – Nem opskrift på hasselbagte kartofler

Hasselback kartofler – Hasselbagte kartofler lækkert mad har mange navn.
Kartoflerne blev opfundet tilbage i 1953, og populariteten har steget efterfølgende.
I 80’erne herhjemme var hasselback kartofler, noget man serverede når man fik gæster.
Personligt syntes hasselbagte kartofler smager helt fantastisk, og passer sammen med utrolig mange retter.
Når jeg får denne type tilberedte kartofler, laver jeg tit hjemmelavet whiskeysauce til.

Få her opskriften på en lækker Whiskeysauce, som passer perfekt til hasselback kartofler.

hasselback kartofler

Hasselback kartofler opskrift

Sofus Madsen
Lækre sprøde hasselbagte kartofler
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 1 t
0 min
Samlet tid 1 t 20 min
Ret Hovedret, Tilbehør
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 282 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 1000 gram Kartofler
  • 50 gram Smeltet smør
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Paprika

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader – varmluft
    Kartoflerne skrælles.
    Kartoflerne skæres ¾ igennem, helt tynde skiver.
    Jo tyndere du skære skiverne i kartoflerne, desto bedre bliver de.
  • Læg kartoflerne i en smurt bradepande, og pensl dem med det smeltede smør.
    Giv dem en ordentlig omgang.
    Drys salt og paprika henover kartoflerne.
    Ønskes en mere sprød overflade, så drys lidt rasp henover kartoflerne.
  • Kartoflerne steges ved 200 grader på midterste rille i ovnen ved varm luft, i ca. 1 time.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 282kcal (14%)Kulhydrater: 44g (15%)Protein: 5g (10%)Fedt: 10g (15%)Mættet fedt: 6g (38%)Flerumættet fedt: 0.5gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.4gKolesterol: 27mg (9%)Natrium: 192mg (8%)Kalium: 1056mg (30%)Fiber: 6g (25%)Sukker: 2g (2%)Vitamin A: 325IU (7%)Vitamin C: 50mg (61%)Calcium: 33mg (3%)Iron: 2mg (11%)
Søgeord hasselback kartofler, hasselbagte kartofler
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: hasselback kartoffel, hasselback kartofler, hasselback kartofler i ovn, hasselback kartofler oprindelse, hasselback kartofler opskrift, hasselback kartofler price, hasselback kartofler rasp, hasselback kartofler tilbehør, hasselback kartofler wiki, hasselback kylling, hasselbackspotatis, hasselbagte kartofler, kartoffel opskrift, kartofler opskrift

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Koldskål
Next Post: Stuvet spidskål »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk