• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Hamburgerryg – Sådan koger du den perfekt

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
hamburgerryg
Sådan koger du din hamburgerryg perfekt.

Hamburgerryg – er en klassisk ret som gør sig godt hele året.
Dog er der rigtig mange der får dette lækre stykke svinekam, til julefrokosten
eller til nytårsaften.
Opskriften som vi altid går med, er utrolig nem og en sikker vinder hver gang.
Det tager ikke mere end 1 time og 15 minutter at lave den, og så har du den
mest saftige og møre hamburgerryg du kunne tænke dig.

Prøv vores lækre opskrift på en god hjemmelavet Grønlangkål – Sådan laver du den fra bunden

hamburgerryg

Hamburgerryg – Sådan koger du din hamburgerryg korrekt

Sofus Madsen
Sådan koger du din hamburgerryg korrekt
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 45 min
Samlet tid 1 t 15 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 510 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 1000 gram Hamburgerryg
  • koldt vand

Sådan gør du
 

  • Læg hamburgerryg ned i en passende gryde, og dæk den med vand.
    Sæt gryden med hamburgerryggen i kog.
    Når vandet koges, skruer du ned på middelvarme.
    Hamburgerryggen koges nu i 45 minutter.
    Efter de 45 minutter, slukkes kogepladen.
    Lad nu blot hamburgerryggen hvile i vandet, i 30 minutter,
    Hamburgryggen er nu klar til servering.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 510kcal (26%)Protein: 37g (74%)Fedt: 39g (60%)Mættet fedt: 16g (100%)Flerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 17gKolesterol: 133mg (44%)Natrium: 185mg (8%)Kalium: 673mg (19%)Calcium: 18mg (2%)Iron: 5mg (28%)
Søgeord hamburgerryg
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: hamburgerryg, hamburgerryg tilbehør, hvor lang tid skal en hamburgerryg koge, hvor længe skal en hamburgerryg koge, kog en hamburgerryg, kogetid hamburgerryg

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Bladankage – Grøn kage – giftkage opskrift
Next Post: Amerikanske pandekager »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk