Hamburgerryg – Sådan koger du den perfekt


Hamburgerryg – er en klassisk ret som gør sig godt hele året.
Dog er der rigtig mange der får dette lækre stykke svinekam, til julefrokosten
eller til nytårsaften.
Opskriften som vi altid går med, er utrolig nem og en sikker vinder hver gang.
Det tager ikke mere end 1 time og 15 minutter at lave den, og så har du den
mest saftige og møre hamburgerryg du kunne tænke dig.
Prøv vores lækre opskrift på en god hjemmelavet Grønlangkål – Sådan laver du den fra bunden

Hamburgerryg – Sådan koger du din hamburgerryg korrekt
Sådan koger du din hamburgerryg korrekt
Ingredienser
- 1000 gram Hamburgerryg
- koldt vand
Sådan gør du
- Læg hamburgerryg ned i en passende gryde, og dæk den med vand.Sæt gryden med hamburgerryggen i kog.Når vandet koges, skruer du ned på middelvarme.Hamburgerryggen koges nu i 45 minutter.Efter de 45 minutter, slukkes kogepladen.Lad nu blot hamburgerryggen hvile i vandet, i 30 minutter,Hamburgryggen er nu klar til servering.Velbekomme.
Nutrition
Kalorier: 510kcalProtein: 37gFedt: 39gMættet fedt: 16gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 17gKolesterol: 133mgNatrium: 185mgKalium: 673mgCalcium: 18mgIron: 5mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse