Hamburgerryg – Sådan koger du den perfekt

hamburgerryg
Sådan koger du din hamburgerryg perfekt.

Hamburgerryg – er en klassisk ret som gør sig godt hele året.
Dog er der rigtig mange der får dette lækre stykke svinekam, til julefrokosten
eller til nytårsaften.
Opskriften som vi altid går med, er utrolig nem og en sikker vinder hver gang.
Det tager ikke mere end 1 time og 15 minutter at lave den, og så har du den
mest saftige og møre hamburgerryg du kunne tænke dig.

Prøv vores lækre opskrift på en god hjemmelavet Grønlangkål – Sådan laver du den fra bunden

hamburgerryg

Hamburgerryg – Sådan koger du din hamburgerryg korrekt

Sofus Madsen
Sådan koger du din hamburgerryg korrekt
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 1 time 15 minutter
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 510 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Læg hamburgerryg ned i en passende gryde, og dæk den med vand.
    Sæt gryden med hamburgerryggen i kog.
    Når vandet koges, skruer du ned på middelvarme.
    Hamburgerryggen koges nu i 45 minutter.
    Efter de 45 minutter, slukkes kogepladen.
    Lad nu blot hamburgerryggen hvile i vandet, i 30 minutter,
    Hamburgryggen er nu klar til servering.
    Velbekomme.

Nutrition

Kalorier: 510kcalProtein: 37gFedt: 39gMættet fedt: 16gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 17gKolesterol: 133mgNatrium: 185mgKalium: 673mgCalcium: 18mgIron: 5mg
Søgeord hamburgerryg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner