• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Hakkebøffer med bløde løg og brun sovs

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Hakkebøffer med bløde løg og brun sovs
Hakkebøffer med bløde løg og brun sovs

Hakkebøf med bløde løg og en fantastisk lækker brun sovs til.
Til en god gang hakkebøf med bløde løg, serveres der hvide kogte kartofler.
Servere denne lækre klassiker med tilbehør, f.eks kogte gulerødder, syltede agurker eller asier.
Jeg garantere den vil falde i god smag hjemme hos dig.
Velbekomme

Prøv også vores opskrift på Flæskesteg med sprødt svær og lækker flæskestegssovs

bøf med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og brun sovs

Sofus Madsen
Hakkebøf med bløde løg
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 40 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 413 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 3 stk Løg
  • 50 gram Smør
  • 500 gram Hakket oksekød
  • 1 tsk Salt
  • 0,5 tsk Peber
  • 2 dl oksebouillon
  • 1,5 spsk maizena
  • madkulør

Sådan gør du
 

Løg

  • Løgene pilles. Halver løgene og de snittes. Løgene skal ristes gyldne i ca. halvdelen af smøret (25 gram).De brunede løg ligges nu over i en lille skål.

Bøf

  • Oksekødet deles i 4 og formes til bøffer. Det er vigtigt at du ikke presser kødet for hårdt. Bøfferne krydres herefter med salt og peber. Bøfferne brunes af på begge sider i de sidste 25 gram smør. Det er her vigtigt at du vender dem jævnligt. Bøfferne skal Steges i ca. 2 minutter på begge sider. Bøfferne sættes over på en tallerken.

Sovsen

  • Det gør ingenting at der er lidt rester fra bøfferne, eller løgene.
    Det giver bare mere smagen til sovsen.
    Kom oksebouillon og lidt kartoffelvand over på panden.
    Sovsen jævnes – med maizena og lidt vand.
    Når den ønskede konsistens er opnået, kommes lidt kulør i sovsen.

Hakkebøf med bløde løg

  • Bøfferne kommer nu tilbage i panden med sovs.
    De ristede løg fordeles  oven på bøfferne.
    Det hele skal nu simre i ca. 5 minutter, ved svag varme.
    Retten serveres varmt.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 413kcal (21%)Kulhydrater: 1gProtein: 22g (44%)Fedt: 35g (54%)Mættet fedt: 16g (100%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 14gTransfedt: 2gKolesterol: 116mg (39%)Natrium: 447mg (19%)Kalium: 370mg (11%)Fiber: 0.05gSukker: 0.04gVitamin A: 313IU (6%)Vitamin C: 0.1mgCalcium: 29mg (3%)Iron: 3mg (17%)
Søgeord hakkebøf med bløde løg

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: bløde løg price, bøf med løg, bøffer opskrift, hakkebøf med bløde løg, hakkebøf med bløde løg price, hakkebøffer i ovn, hakkebøffer opskrift, opskrift hakkebøf

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Fødselsdagsboller
Next Post: Bagefast kagecreme »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk