Gullashsuppe - Nem og lækker suppe med en masse lækre grøntsager og oksekød. Suppen skal bare t stå og simre, jo længere den står desto bedre bliver den.
Gullashsuppe er en fantastisk opskrift på en krydret suppe.
Når temperaturen falder udenfor, er det skønt at sidde indenfor med denne dejlige varme gullashsuppe.
Suppen indeholder skåret oksekød, med en masse gode lækre grøntsager.
Det hele kommes ned i en gryde, og så skal det ellers stå og simre i mindst 3 timer.
Er der noget bedre? nej vel 😊
prøv også vores utrolig lækre og populære gullash med kartoffelmos
Gullashsuppe
Gullashsuppe - Nem og lækker suppe med en masse lækre grøntsager og oksekød. Suppen skal bare t stå og simre, jo længere den står desto bedre bliver den.
Ingredienser
- 200 gram Bacon skåret i tern
- 300 gram Oksekød i tern
- 2 stk Fint hakket løg
- 2 stk Fede hvidløg (Hakket)
- 1 spsk Stærk paprika
- 1 tsk spidskommen
- 1 dåse Flåede tomater
- 3 spsk tomatpure
- 1 liter oksebouillon
- 400 gram Kartofler
- 2 store Gulerødder
- 0,5 stk Knoldselleri
- 1,5 stk Peberfrugt
sådan gør du
- Tænd kogepladen på middelvarme, og sæt en gryde over. Steg baconsprødt, og tag det op fra gryden igen.Alt fedtet i gryden fra bacon, skal blive i gryden.Oksekødet steges, og tages op.Steg løg og hvidløg af til de er gennemsigtige.Kødet kommes ned i gryden igen, sammen med krydderierne.Flåede tomater, tomatpure og 1 liter oksebouillon kommes ned i gryden.Det hele skal nu stå og simre ved svag varme.Skær alle grøntsagerne ud i grove tern, og kom dem ned i gryden.Læg låg overgryden, og det hele skal nu stå og simre i mindst 3 timer, gerne mere.De sidste 5minutter kommes bacon ned i gryden.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier: 441kcalKulhydrater: 33gProtein: 38gFedt: 17gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 7gEnkelumættet fedt: 5gKolesterol: 47mgNatrium: 1884mgKalium: 910mgFiber: 7gSukker: 1gVitamin A: 236IUVitamin C: 22mgCalcium: 96mgIron: 3mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar