• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til sekundær sidebar
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om os
  • Privatlivspolitik
menu icon
go to homepage
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om os
  • Privatlivspolitik
search icon
Homepage link
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om os
  • Privatlivspolitik
×
  • mannagrød
    Mannagrød
  • spaghetti bolognese
    Spaghetti bolognese
  • lagkagebunde
    Lagkagebunde
  • broccoligratin med bacon
    Broccoligratin med bacon
  • squashkage
    Squashkage
  • Fyldte kartofler
    Fyldte kartofler
  • æggekage
    Æggekage
  • råcreme til frugtsalat
    Råcreme
  • æblemarmelade
    Æblemarmelade
  • brombærmuffins
    Brombærmuffins
  • kartoffelmos med gulerødder
    Kartoffelmos med gulerødder
  • cevapcici opskrift
    Cevapcici
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter

Gullash med kartoffelmos

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

Oversigt over opskrift

  1. Prøv vores lækre opskrift på kartoffelmos, som passer perfekt til denne gullash
  2. Gullash med kartoffelmos
  3. Ingredienser  1x2x3x
  4. Gullash
  5. Smørbolle til jævning
  6. Sådan gør du 
  7. Ernæringsindhold
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter
gullash med kartoffelmos
lækker gammeldags gullash med kartoffelmos – nem og lækker simremad

Gullash med kartoffelmos er en rigtig lækker simreret, som består af oksekød i tern,
Med en masse lækre grøntsager.
At den skal stå og simre i mindst 2 timer er meget vigtigt.
Dels giver det en god smag, men det giver virkelig også noget lækkert mørt kød.
Det tager ikke langtid at bikse en gullasch sammen, det der tager tiden er at den skal stå og simre i 2 timer.
Gullasch er både nemt og lækkert, og herhjemme elsker vi den alle.
Velbekomme.

Prøv vores lækre opskrift på kartoffelmos, som passer perfekt til denne gullash

gullash

Gullash med kartoffelmos

Sofus Madsen
Nem og lækker simremad
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Recipe
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t
Ret Hovedret
Køkken ungarn
Antal 4 Personer
Kalorier 290 kcal

Ingredienser
  

Gullash

  • 25 gram Smør
  • 2 stk Fint hakket løg
  • 4 stk Gulerødder tynde skive
  • 400 gram Oksekød i tern
  • 1 stk Oksebouillonterning
  • 1 dåse Flåede tomater
  • 1 spsk tomatpure
  • 1 spsk Paprika
  • 1 dl Piskefløde
  • 500 ml Vand
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Smørbolle til jævning

  • 10 gram Blødt smør (stuetemperatur)
  • 1 spsk Hvedemel

Sådan gør du
 

  • Gullash
  • Rens løgene og skær dem i grove tern.
    Rens gulerødderne og skær dem i skiver.
    Tænd kogepladen på middelvarme.
    Kom 25 gram smør ned i en gryde, og svits løg og gulerødderne.
    Kom oksekødet i - og brunes af.
    Flåede tomater, tomatpure, paprika, fløde og vand tilsættes.
    Det hele røres godt rundt, og gryden bringes i kog.
    Læg et låg på, og lad gullash stå og simre i ca. 2 timer ved svag varme.
  • Smørbolle
  • Stivelse af gullash
    Ælt hvedemel og blødt smør godt sammen, og rør den ud i din gullash.
    Nu skal det hele op og koge, i ca. 5 minutter uden låg.
    Smag til med salt og friskkværnet peber.
    Serveres straks med kartoffelmos.
    Velbekomme.

Ernæringsindhold

Kalorier: 290kcalKulhydrater: 1gProtein: 23gFedt: 21gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.3gKolesterol: 109mgNatrium: 129mgKalium: 375mgFiber: 0.1gSukker: 1gVitamin A: 765IUVitamin C: 1mgCalcium: 42mgIron: 2mg
Søgeord gullasch, gullash
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
  • Kartoffelmos
  • Millionbøf med kartoffelmos
  • Wok med svinekød og grøntsager
  • Wok med oksekød og nudler
  • Brændende kærlighed - En lækker klassiker med kartoffelmos
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Flere opskrifter i samme kategori

  • kyllingefrikadeller
    kyllingefrikadeller
  • Grydestegt fasan - opskrift på stegt fasan med bacon
    Grydestegt fasan
  • krikand opskrift
    Grydestegt krikand - opskrift på stegt krikand med bacon
  • ørred opskrift
    Ørred i ovn

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Sekundær Sidebar

Footer

Madgryden.dk

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk