• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Gullash med kartoffelmos

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Gullash med kartoffelmos
gullash med kartoffelmos
lækker gammeldags gullash med kartoffelmos – nem og lækker simremad

Gullash med kartoffelmos er en rigtig lækker simreret, som består af oksekød i tern,
Med en masse lækre grøntsager.
At den skal stå og simre i mindst 2 timer er meget vigtigt.
Dels giver det en god smag, men det giver virkelig også noget lækkert mørt kød.
Det tager ikke langtid at bikse en gullasch sammen, det der tager tiden er at den skal stå og simre i 2 timer.
Gullasch er både nemt og lækkert, og herhjemme elsker vi den alle.
Velbekomme.

Prøv vores lækre opskrift på kartoffelmos, som passer perfekt til denne gullash

gullash

Gullash med kartoffelmos

Sofus Madsen
Nem og lækker simremad
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 2 t
Samlet tid 2 t
Ret Hovedret
Køkken ungarn
Antal 4 Personer
Kalorier 290 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Gullash

  • 25 gram Smør
  • 2 stk Fint hakket løg
  • 4 stk Gulerødder tynde skive
  • 400 gram Oksekød i tern
  • 1 stk Oksebouillonterning
  • 1 dåse Flåede tomater
  • 1 spsk tomatpure
  • 1 spsk Paprika
  • 1 dl Piskefløde
  • 500 ml Vand
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Smørbolle til jævning

  • 10 gram Blødt smør (stuetemperatur)
  • 1 spsk Hvedemel

Sådan gør du
 

  • Gullash
  • Rens løgene og skær dem i grove tern.
    Rens gulerødderne og skær dem i skiver.
    Tænd kogepladen på middelvarme.
    Kom 25 gram smør ned i en gryde, og svits løg og gulerødderne.
    Kom oksekødet i – og brunes af.
    Flåede tomater, tomatpure, paprika, fløde og vand tilsættes.
    Det hele røres godt rundt, og gryden bringes i kog.
    Læg et låg på, og lad gullash stå og simre i ca. 2 timer ved svag varme.
  • Smørbolle
  • Stivelse af gullash
    Ælt hvedemel og blødt smør godt sammen, og rør den ud i din gullash.
    Nu skal det hele op og koge, i ca. 5 minutter uden låg.
    Smag til med salt og friskkværnet peber.
    Serveres straks med kartoffelmos.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 290kcal (15%)Kulhydrater: 1gProtein: 23g (46%)Fedt: 21g (32%)Mættet fedt: 12g (75%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 0.3gKolesterol: 109mg (36%)Natrium: 129mg (6%)Kalium: 375mg (11%)Fiber: 0.1gSukker: 1g (1%)Vitamin A: 765IU (15%)Vitamin C: 1mg (1%)Calcium: 42mg (4%)Iron: 2mg (11%)
Søgeord gullasch, gullash
  • Kartoffelmos
  • Millionbøf med kartoffelmos
  • Wok med svinekød og grøntsager
  • Wok med oksekød og nudler
  • Brændende kærlighed – En lækker klassiker med kartoffelmos
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: gullasch, gullash

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Brunkager
Next Post: Brændte mandler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk