Gulerodskage med ostecreme

gulerodskage
Gulerodskage med ostecreme

Gulerodskage med ostecreme er en lækker klassisk svampet kage.
Toppingen er den helt uimodståelige lækre hjemmelavede ostecreme.
Den tager ikke langtid at lave, og passer perfekt til kaffebordet.

Prøv også vores lækre opskrift på de luftigste bamseboller

gulerodskage

Gulerodskage

Sofus Madsen
Gulerodskage med en lækker topping af ostecreme
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret kage
Køkken dansk
Antal 1 springform (27cm)
Kalorier 5473 kcal

Ingredienser
  

Gulerodskage

Ostecreme

Pynt

  • Hele valnødder

Sådan gør du
 

Gulerodskage

  • Smør smeltes og hældes over i en skål.
    kom farin i, og pisk det rigtig godt sammen.
    Æggene kommes i et efter et, mens det piskes godt sammen.
    salt, natron og stødt kanel kommes i, og det piskes godt sammen.
    Hvedemel kommes igennem en sigte, mens det røres godt sammen.
    Bagepulver og gulerødder kommes i, og det hele vendes forsigtig sammen.
    Hæld dejen ned i en springform ca. 27 cm.
    Bag gulerodskagen ved 185 grader i ca. 35 minutter i almindelig ovn.
    Stik i kagen med en kødnål, for at se om kagen er færdig.
    Sidder der noget på kødnålen, skal den bages lidt længere.

Ostecreme

  • Kom alle ingredienser i en skål, og rør det hele godt sammen.
    Når gulerodskagen er afkølet, kommes ostecremen oven på.

Pynt

  • Pynt med hele valnødder.
    Velbekomme

Nutrition

Kalorier: 5473kcalKulhydrater: 686gProtein: 53gFedt: 294gMættet fedt: 182gFlerumættet fedt: 8gEnkelumættet fedt: 52gTransfedt: 8gKolesterol: 742mgNatrium: 2727mgKalium: 1715mgFiber: 35gSukker: 483gVitamin A: 59071IUVitamin C: 18mgCalcium: 888mgIron: 9mg
Søgeord gulerodskage, gulerodskage med ostecreme
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner