Gulerodskage med ostecreme
Gulerodskage med ostecreme er en lækker klassisk svampet kage.
Toppingen er den helt uimodståelige lækre hjemmelavede ostecreme.
Den tager ikke langtid at lave, og passer perfekt til kaffebordet.
Prøv også vores lækre opskrift på de luftigste bamseboller
Gulerodskage
Gulerodskage med en lækker topping af ostecreme
Ingredienser
Gulerodskage
- 300 gram Brun farin
- 125 gram Smeltet smør
- 4 stk Æg
- 0,5 tsk Salt
- 3 tsk Stødt kanel
- 250 gram Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 300 gram Revet gulerødder
Ostecreme
- 200 gram Flødeost Mascarpone
- 120 gram Blødt smør
- 180 gram Flormelis
- 2 tsk Vaniljesukker
Pynt
- Hele valnødder
Sådan gør du
Gulerodskage
- Smør smeltes og hældes over i en skål.kom farin i, og pisk det rigtig godt sammen.Æggene kommes i et efter et, mens det piskes godt sammen.salt, natron og stødt kanel kommes i, og det piskes godt sammen.Hvedemel kommes igennem en sigte, mens det røres godt sammen.Bagepulver og gulerødder kommes i, og det hele vendes forsigtig sammen.Hæld dejen ned i en springform ca. 27 cm.Bag gulerodskagen ved 185 grader i ca. 35 minutter i almindelig ovn.Stik i kagen med en kødnål, for at se om kagen er færdig.Sidder der noget på kødnålen, skal den bages lidt længere.
Ostecreme
- Kom alle ingredienser i en skål, og rør det hele godt sammen.Når gulerodskagen er afkølet, kommes ostecremen oven på.
Pynt
- Pynt med hele valnødder.Velbekomme
Nutrition
Kalorier: 5473kcalKulhydrater: 686gProtein: 53gFedt: 294gMættet fedt: 182gFlerumættet fedt: 8gEnkelumættet fedt: 52gTransfedt: 8gKolesterol: 742mgNatrium: 2727mgKalium: 1715mgFiber: 35gSukker: 483gVitamin A: 59071IUVitamin C: 18mgCalcium: 888mgIron: 9mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse