Opskrift på chokolademuffins, der garanterer dig de mest lækre og svampede muffins. Denne opskrift er meget enkel og let at følge.
Lækre chokolademuffins som er virkelig nemme at lave, og som bliver lækre og svampede. Hvis du som vi herhjemme elsker lækker chokolade muffins, så er denne muffins opskrift lige noget for dig. Jeg elsker den utrolig svampede konsistens, og det knasende fra en god mørk chokolade. Det er simpelthen guf til kaffen.
Når jeg laver denne chokolademuffins opskrift, bruger jeg altid chokolade af ret høj kvalitet. Der kan virkelig smages forskel på, hvilken chokolade du bruger. Jeg plejer at bruge mørk chokolade af mærken callebaut, det syntes jeg giver en fantastisk god smag til mine muffins.
Denne opskrift giver 10 store muffins eller 16 lækre små muffins.
Prøv også vores lækre opskrift på lækre svampede bananmuffins
Chokolademuffins
Ingredienser
Chokolademuffins
- 250 gram Hvedemel
- 250 gram Sukker
- 2 tsk Vaniljesukker
- 60 gram Kakaopulver
- 3 tsk Bagepulver
- 0,5 tsk Salt
- 2 stk Æg
- 1,5 dl Mælk
- 1 dl Kærnemælk
- 100 gram Smeltet smør
- 150 gram Chokoladeknapper (Mørk)
sådan gør du
De tørre ingredienser
- Kom Hvedemel, sukker, vaniljesukker, kakaopulver og bagepulver ned i en skål, og rør det hele sammen med en dejskraber.Æg, mælk og kærnemælk kommes i en anden skål, og piskes godt sammen.
Chokolademuffins
- Sigt de tørre ingredienser ned i skålen, mens det røres nænsomt sammen.Kom til sidst chokoladeknapperne i blandingen, og vend det forsigtigt sammen.Kom dejen over i muffinsforme.
- Chokolademuffins skal nu bages ved 200 grader i ca. 12 minutter.Når dine muffins er færdige, køles de af på en rist.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Opbevaring af chokolademuffins
De nybagte muffins med chokoladestykker, bør opbevares i en lufttæt beholder. Her kan de holde sig i ca. 2 dage. ønsker du at opbevare dem i længere tid, bør de fryses ned. Når dine chokolademuffins skal nydes, tages de op af fryseren og optøs ved stuetemperatur.
Bagning af denne chokolade muffins opskrift
Det er meget svært at sige en nøjagtig tid på hvor langtid de skal bage. Da ovne kan være utrolig forskellige. Men da jeg bagte de små, var det ca. 12 minutter de skulle have i almindelig ovn. De store muffins skal have ca. 17 minutter. Men det gør ingenting at der sidder lidt dej på kødnålen, hvis du prøver at stikke ned i midten på dem. Jeg vil næsten sige heller at de får for lidt, end de bliver for bagt for meget. Dette kan gøre at dine chokolademuffins bliver tørre.
Skriv et svar