Brombærkage
Brombærkage – En nem opskrift på en fantastisk kage til kaffen.
Vi elsker brombær, og kager med brombær.
Derfor har jeg i dag været ude og se om jeg kunne finde nogle.
Heldet var heldigvis med mig, og det kom der denne kage ud af.
Vi syntes den blev helt fantastisk.
Prøv også vores virkelig lækre opskrift på den berømte gulerodskage med ostecreme
Brombærkage – lækker og luftig
brombærkage
Ingredienser
- 100 gram Smør
- 80 gram sukker
- 3 tsk Vaniljesukker
- 2 stk Æg
- 100 gram Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 125 gram Brombær
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 grader i alm. ovn.Smelt smør – jeg gav det 30 sekunder inde i mikrobølgeovnen.Kom det smeltede smør og sukker ned i en skål og pisk det sammen.Kom vaniljesukker og æg i skålen, og pisk det sammen.Hvedemel kommes i og det hele piskes rigtig godt sammen.Kom bagepulver i og vend det forsigtig i dejen, med en dejskraber.Kom brombær i og vend dem forsigtig i dejen.Hæld dejen ned i en springform på ca. 19 cm.Kagen bages i ca. 28 minutter på 175 grader i almindelig ovn.Du kan bruge en kødnål til at se, om brombærkagen er bagt færdig, ved at stikke nålen ned i midten af kagen. Hvis der ikke hænger noget fast på nålen, er kagen færdig.Server kagen enten lun eller afkølet.Velbekomme.
Nutrition
Kalorier: 285kcalKulhydrater: 33gProtein: 3gFedt: 17gMættet fedt: 10gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 1gKolesterol: 44mgNatrium: 184mgKalium: 68mgFiber: 3gSukker: 18gVitamin A: 555IUVitamin C: 5mgCalcium: 26mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse