Brændte mandler


Lækre brændte mandler, er en lækker klassisk juleslik.
Du har sikkert set dem mange steder, hvor de står og laver dem.
Min søn er helt pjattet med dem, og så tænkte jeg dem må vi selv kunne lave.
Turen gik ind og købe nogle mandler, og så skulle sønnike og jeg ellers
til at eksperimentere.
For at give dem en lille twist af ekstra jul, tilføjede vi lige lidt kanel
til dem.
De brændte mandler blev faktisk forbløffende gode, ja faktisk mange gange bedre end de mandler man køber.
Det er er juleknas når det er alle bedst.
Opskriften giver ca. 150 gram lækre mandler.
Prøv også vores lækre opskrift på Pebernødder

Brændte mandler – Sådan laver du de bedste mandler
Ingredienser
Brændte mandler
- 100 gram Mandler
- 60 gram Sukker
- 0,5 dl koldt vand
- 1 tsk Stødt kanel
Sådan gør du
Brændte mandler
- Kom alle ingredienser ned på en pande, og bland det rigtig godt sammen.Tænd kogepladen på høj varme.Rør rundt i panden konstant.Bliv ved indtil sukkeret karamelliserer, og mandlerne ligner fotoet.Kom mandlerne ud på et stykke bagepapir til afkøling.Når de er afkølet, skilles mandlerne fra hinananden.Velbekomme.
Nutrition
Tips og tricks
Mange spørger omkring hvor længe brændte mandler kan holde sig? De kan holde sig rigtig længe, hvis de er pakket godt ned.
De brændte mandler kan sagtens holde sig i 2 måneder, hvis du pakker dem ned i en papirpose.
Hvis du vil eksperimentere lidt smag, prøv at tilsætte lidt vanilje og kanel.
Det smager virkelig lækkert.
Prøv at hak de brændte mandler, og drys dem på din næste dessert.
Det kunne f.eks være til din næste i s dessert, det vil give det en lækker krokant smag til desserten.
Eller prøv dem i din næste salat, mums det er lækkert.