Blomkål kogetid - Denne kål smager fantastisk til rigtig mange retter. Læs meget mere om hvordan du tilbereder den her på Madgryden.dk
Blomkål - Sådan koger du din blomkål perfekt hver gang.
At koge en blomkål er let, men vigtigt at du ikke kommer til at koge den for længe.
En udkogt blomkål kan godt blive vandet og lidt kedelig.
Når du tager kålen op af vandet, er det vigtigt at den drypper helt af.
Denne opskrift på blomkål kogetid er til 4 personer.
Prøv også vores gode opskrift på en klassisk Grønlangkål.
Blomkål kogetid - Sådan tilbereder du den
Blomkål – sådan koger du den perfekt. Denne kål smager fantastisk til rigtig mange retter. Læs meget mere om hvordan du tilbereder den her på Madgryden.dk
Ingredienser
Blomkål kogetid
- 1 stk Blomkål
- 2 tsk Salt
- 1 liter Vand
sådan gør du
Blomkål kogetid
- Hæld 1 liter vand og salt i en gryde, og bring det i kog.Rens blomkålen, skyld den godt.
- Læg blomkålen forsigtig i gryden, og kog den i ca. 8 minutter.Velbekom.
Ernæringsindhold
Kalorier: 0.1kcalKulhydrater: 0.01gProtein: 0.01gNatrium: 206mgKalium: 1mgFiber: 0.01gSukker: 0.01gVitamin C: 0.1mgCalcium: 8mgIron: 0.003mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar