Blomkål kogetid

Blomkål kogetid - Sådan koger du en blomkål
Blomkål kogetid – Sådan koger du en blomkål

Blomkål – Sådan koger du din blomkål perfekt hver gang.
At koge en blomkål er let, men vigtigt at du ikke kommer til at koge den for længe.
En udkogt blomkål kan godt blive vandet og lidt kedelig.
Når du tager kålen op af vandet, er det vigtigt at den drypper helt af.
En hel blomkål er nok til 4 personer.

Prøv også vores gode opskrift på en klassisk Grønlangkål.

blomkål

Blomkål kogetid – Sådan koger du en blomkål

Sofus Madsen
Sådan koges en blomkål perfekt
4.75 fra 4 stemmer
Forb. tid 1 minute
Tilb. tid 8 minutter
Samlet tid 8 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 0.1 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Hæld 1 liter vand og salt i en gryde, og bring det i kog.
    Rens blomkålen, skyld den godt.
    Læg blomkålen forsigtig i gryden, og kog den i ca. 8 minutter.
    Velbekom.

Nutrition

Kalorier: 0.1kcalKulhydrater: 0.01gProtein: 0.01gNatrium: 206mgKalium: 1mgFiber: 0.01gSukker: 0.01gVitamin C: 0.1mgCalcium: 8mgIron: 0.003mg
Søgeord blomkål
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner