Blomkål – Sådan koger du din blomkål perfekt hver gang.
At koge en blomkål er let, men vigtigt at du ikke kommer til at koge den for længe.
En udkogt blomkål kan godt blive vandet og lidt kedelig.
Når du tager kålen op af vandet, er det vigtigt at den drypper helt af.
En hel blomkål er nok til 4 personer.
Prøv også vores gode opskrift på en klassisk Grønlangkål.
Blomkål kogetid – Sådan koger du en blomkål
Sådan koges en blomkål perfekt
Sådan gør du
- Hæld 1 liter vand og salt i en gryde, og bring det i kog.Rens blomkålen, skyld den godt.Læg blomkålen forsigtig i gryden, og kog den i ca. 8 minutter.Velbekom.
Næringsindhold
Kalorier: 0.1kcalKulhydrater: 0.01gProtein: 0.01gNatrium: 206mg (9%)Kalium: 1mgFiber: 0.01gSukker: 0.01gVitamin C: 0.1mgCalcium: 8mg (1%)Iron: 0.003mg
Skriv et svar