Blødende chokoladekage – Prøv denne virkelig lækre dessert. Den er meget nem at lave, og kan sagtens laves dagen før. Et sikkert hit for alle
Blødende chokoladekage – En fantastisk lækker chokoladefondant med et blødende chokoladehjerte.
Den er meget let at lave.
Ønskes det at fryse kagen, kan dette sagtens lade sig gøre.
Dette gøres blot i chokoladeformene.
I nedfrossen tilstand skal de have ca. 18 minutter, i optøet skal de have ca. 10 minutter.
200 grader på midterste rille.
Få opskriften på den meget nemme og lækre citronkage.
Blødende chokoladekage
Blødende chokoladekage – Prøv denne virkelig lækre dessert. Den er meget nem at lave, og kan sagtens laves dagen før. Et sikkert hit for alle
Ingredienser
- 200 gram Mørk chokolade 70%
- 200 gram Smør
- 160 gram Sukker
- 5 stk stk Æg
- 160 gram Hvedemel
- 0,5 tsk Bagepulver
sådan gør du
- Smeltchokoladen, smør og sukker over et vandbad.Tricket her er at det blot lige skal smelte, det må endelig ikke bliver forvarmt.Dette kan ødelægge æggemassen.Når det er smeltet, tager du det af vandbadet.Sammenpisk de 5 æg, og kom dem i din blanding, og pisk det godt sammen.Tilsæt det sigtede mel lidt efter lidt, indtil dejen er godt blandet sammen.Vend forsigtig bagepulver i massen.
- Spraylidt olie i dine silikone forme, og kom chokolademassen ned formene.Fyld endelig formene helt op.Kagerne bages i ovnen ved 200 grader på midterste rille i ca. 10 minutter.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier: 308kcalKulhydrater: 32gProtein: 3gFedt: 21gMættet fedt: 13gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 1gKolesterol: 37mgNatrium: 120mgKalium: 19mgFiber: 2gSukker: 19gVitamin A: 419IUCalcium: 6mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar