• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Blødende chokoladekage

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Blødende chokoladekage opskrift – chokoladefondant med Vaniljeis
Blødende chokoladekage opskrift – chokoladefondant med Vaniljeis

Blødende chokoladekage – En fantastisk lækker chokoladefondant med et blødende chokoladehjerte.
Den er meget let at lave.
Ønskes det at fryse kagen, kan dette sagtens lade sig gøre.
Dette gøres blot i chokoladeformene.
I nedfrossen tilstand skal de have ca. 18 minutter, i optøet skal de have ca. 10 minutter.
200 grader på midterste rille.

Få her opskriften på den meget nemme og lækre citronkage.

blødende chokoladekage

Blødende chokoladekage opskrift – chokoladefondant med Vaniljeis

Sofus Madsen
Perfekt blødende chokoladekage hver gang.
5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 10 min
0 min
Samlet tid 30 min
Ret kage
Køkken dansk
Antal 12 Stk
Kalorier 308 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 200 gram Mørk chokolade 70%
  • 200 gram Smør
  • 160 gram Sukker
  • 5 stk stk Æg
  • 160 gram Hvedemel
  • 0,5 tsk Bagepulver

Sådan gør du
 

  • Smeltchokoladen, smør og sukker over et vandbad.
    Tricket her er at det blot lige skal smelte, det må endelig ikke bliver forvarmt.
    Dette kan ødelægge æggemassen.
    Når det er smeltet, tager du det af vandbadet.
    Sammenpisk de 5 æg, og kom dem i din blanding, og pisk det godt sammen.
    Tilsæt det sigtede mel lidt efter lidt, indtil dejen er godt blandet sammen.
    Vend forsigtig bagepulver i massen.
  • Spraylidt olie i dine silikone forme, og kom chokolademassen ned formene.
    Fyld endelig formene helt op.
    Kagerne bages i ovnen ved 200 grader på midterste rille i ca. 10 minutter.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 308kcal (15%)Kulhydrater: 32g (11%)Protein: 3g (6%)Fedt: 21g (32%)Mættet fedt: 13g (81%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 1gKolesterol: 37mg (12%)Natrium: 120mg (5%)Kalium: 19mg (1%)Fiber: 2g (8%)Sukker: 19g (21%)Vitamin A: 419IU (8%)Calcium: 6mg (1%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord blødende chokoladekage

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Kage Tags: blødende chokolade muffins, blødende chokoladekage, blødende chokoladekage frossen, blødende hjerte, blødende hjerter, blødende muffins, chokoladekage med chokolade, fondant kage, verdens bedste chokoladekage

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Stuvet spidskål
Next Post: Hjemmelavet pizza »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk