Blødende chokoladekage

Blødende chokoladekage opskrift – chokoladefondant med Vaniljeis
Blødende chokoladekage opskrift – chokoladefondant med Vaniljeis

Blødende chokoladekage – En fantastisk lækker chokoladefondant med et blødende chokoladehjerte.
Den er meget let at lave.
Ønskes det at fryse kagen, kan dette sagtens lade sig gøre.
Dette gøres blot i chokoladeformene.
I nedfrossen tilstand skal de have ca. 18 minutter, i optøet skal de have ca. 10 minutter.
200 grader på midterste rille.

Få her opskriften på den meget nemme og lækre citronkage.

blødende chokoladekage

Blødende chokoladekage opskrift – chokoladefondant med Vaniljeis

Sofus Madsen
Perfekt blødende chokoladekage hver gang.
5 fra 5 stemmer
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
0 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret kage
Køkken dansk
Antal 12 Stk
Kalorier 308 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Smeltchokoladen, smør og sukker over et vandbad.
    Tricket her er at det blot lige skal smelte, det må endelig ikke bliver forvarmt.
    Dette kan ødelægge æggemassen.
    Når det er smeltet, tager du det af vandbadet.
    Sammenpisk de 5 æg, og kom dem i din blanding, og pisk det godt sammen.
    Tilsæt det sigtede mel lidt efter lidt, indtil dejen er godt blandet sammen.
    Vend forsigtig bagepulver i massen.
  • Spraylidt olie i dine silikone forme, og kom chokolademassen ned formene.
    Fyld endelig formene helt op.
    Kagerne bages i ovnen ved 200 grader på midterste rille i ca. 10 minutter.
    Velbekomme.

Nutrition

Kalorier: 308kcalKulhydrater: 32gProtein: 3gFedt: 21gMættet fedt: 13gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 6gTransfedt: 1gKolesterol: 37mgNatrium: 120mgKalium: 19mgFiber: 2gSukker: 19gVitamin A: 419IUCalcium: 6mgIron: 1mg
Søgeord blødende chokoladekage
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner