• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Bløde løg

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Salater og Tilbehør » Bløde løg
Bløde løg opskrift - sådan laver du dem meget nemt
løg opskrift – sådan laver du dem meget nemt

Blød løg er virkelig populære i det danske køkken. Af den helt store klassiker kan der blandt andet nævnes Hakkebøffer med bløde løg og brun sovs, som rigtig mange kender og holder meget af.
Men den kan også bruges til et væld af andre retter, hvor løgene gør retten virkelig godt.
Det vigtigste når du laver disse løg, er at der er rigeligt, fordi de bliver spist ret hurtigt.
Denne opskrift er til 4 personer.

Prøv de bløde løg til din næste burger, det er super lækkert – du får opskriften på de lækreste burgerboller her.

bløde løg

Bløde løg opskrift

Sofus Madsen
Sådan laver du de lækreste bløde løg
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 15 min
Ret Tilbehør
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 90 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 4 stk Løg
  • 50 gram Smør

Sådan gør du
 

Løgene klargøres

  • Skær enderne af og løgene pilles.
    Snit løgene i tynde skiver, brug eventuelt et mandolinjern.

Bløde løg

  • Smør kommes på panden og smeltes ved middelvarme.
    løgene kommes på panden, og steges til de er lækre bløde og brune.
    Rør lidt rundt i løgene en gang imellem.
    De bløde løg serveres varme.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 90kcal (5%)Kulhydrater: 0.1gProtein: 0.1gFedt: 10g (15%)Mættet fedt: 6g (38%)Flerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.4gKolesterol: 27mg (9%)Natrium: 80mg (3%)Kalium: 4mgFiber: 0.02gSukker: 0.1gVitamin A: 312IU (6%)Vitamin C: 0.1mgCalcium: 3mgIron: 0.01mg
Søgeord bløde løg
  • Boller uden æg
  • Brunede kartofler
  • Brændte mandler – Sådan laver du de bedste mandler
  • Mørbrad a la creme
  • Varme hveder
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Salater og Tilbehør Tags: bløde løg, brune løg, brunede løg, hakkebøffer med bløde løg, hakkebøffer med løg

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Svensk pølseret
Next Post: Mayonnaise »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk