Bløde løg

Bløde løg opskrift - sådan laver du dem meget nemt
løg opskrift – sådan laver du dem meget nemt

Blød løg er virkelig populære i det danske køkken. Af den helt store klassiker kan der blandt andet nævnes Hakkebøffer med bløde løg og brun sovs, som rigtig mange kender og holder meget af.
Men den kan også bruges til et væld af andre retter, hvor løgene gør retten virkelig godt.
Det vigtigste når du laver disse løg, er at der er rigeligt, fordi de bliver spist ret hurtigt.
Denne opskrift er til 4 personer.

Prøv de bløde løg til din næste burger, det er super lækkert – du får opskriften på de lækreste burgerboller her.

bløde løg

Bløde løg opskrift

Sofus Madsen
Sådan laver du de lækreste bløde løg
5 fra 1 stemme
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Tilbehør
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 90 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

Løgene klargøres

  • Skær enderne af og løgene pilles.
    Snit løgene i tynde skiver, brug eventuelt et mandolinjern.

Bløde løg

  • Smør kommes på panden og smeltes ved middelvarme.
    løgene kommes på panden, og steges til de er lækre bløde og brune.
    Rør lidt rundt i løgene en gang imellem.
    De bløde løg serveres varme.
    Velbekomme.

Nutrition

Kalorier: 90kcalKulhydrater: 0.1gProtein: 0.1gFedt: 10gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.4gKolesterol: 27mgNatrium: 80mgKalium: 4mgFiber: 0.02gSukker: 0.1gVitamin A: 312IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 3mgIron: 0.01mg
Søgeord bløde løg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner