Bløde løg
Blød løg er virkelig populære i det danske køkken. Af den helt store klassiker kan der blandt andet nævnes Hakkebøffer med bløde løg og brun sovs, som rigtig mange kender og holder meget af.
Men den kan også bruges til et væld af andre retter, hvor løgene gør retten virkelig godt.
Det vigtigste når du laver disse løg, er at der er rigeligt, fordi de bliver spist ret hurtigt.
Denne opskrift er til 4 personer.
Prøv de bløde løg til din næste burger, det er super lækkert – du får opskriften på de lækreste burgerboller her.
Bløde løg opskrift
Sådan laver du de lækreste bløde løg
Sådan gør du
Løgene klargøres
- Skær enderne af og løgene pilles.Snit løgene i tynde skiver, brug eventuelt et mandolinjern.
Bløde løg
- Smør kommes på panden og smeltes ved middelvarme.løgene kommes på panden, og steges til de er lækre bløde og brune.Rør lidt rundt i løgene en gang imellem.De bløde løg serveres varme.Velbekomme.
Nutrition
Kalorier: 90kcalKulhydrater: 0.1gProtein: 0.1gFedt: 10gMættet fedt: 6gFlerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.4gKolesterol: 27mgNatrium: 80mgKalium: 4mgFiber: 0.02gSukker: 0.1gVitamin A: 312IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 3mgIron: 0.01mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse