• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Banankage med chokolade – Meget nem opskrift

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
banankage
banankage – lækker og luftig kage

Banankage er en rigtig klassiker blandt os danskere.
Herhjemme elsker vi simpelthen også denne kage.
Opskriften du får på vores banankage, er utrolig nem at lave.
Kagen bevare sin lækre luftige konsistens, også dagen efter.

Prøv også vores lækre opskrift på en smagsfuld brombærkage

banankage

Banankage med chokolade – Meget nem opskrift

Sofus Madsen
Lækker luftig banankage
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 45 min
0 min
Samlet tid 55 min
Ret kage
Køkken dansk
Antal 8 Personer
Kalorier 271 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 2 stk Æg
  • 150 gram Sukker
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 100 gram Smeltet smør
  • 2 stk Store bananer
  • 0,5 dl Sødmælk
  • 125 gram Hvedemel
  • 70 gram Mørk chokolade
  • 2 tsk Bagepulver

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 175 grader
    Kom æg og sukker ned i en skål, og pisk det til en luftig æggesnaps.
    Vaniljesukker tilsættes, og pisk det godt sammen.
    Kom det afkølede smør i, og pisk det godt sammen.
    koldt sødmælk tilsættes, og piskes godt sammen.
    De moste bananer tilsættes, og piskes godt sammen.
    Mel kommes ned i skålen, og det piskes rigtig godt sammen.
    Tilsæt mørk chokolade og bland det godt sammen.
    Tilsæt til sidst bagepulver og vend det forsigtigt rundt i dejen.
    Kom bagepapir ned i en springform, og kom dejen der i.
    Bages på midterste rille ved 175 grader i ca. 45 minutter.
    Brug evt. en kødnål, for at se om kagen er færdig. Hænger dejen fast, skal den lige have lidt længere.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 271kcal (14%)Kulhydrater: 34g (11%)Protein: 3g (6%)Fedt: 14g (22%)Mættet fedt: 9g (56%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.4gKolesterol: 29mg (10%)Natrium: 153mg (7%)Kalium: 94mg (3%)Fiber: 3g (13%)Sukker: 21g (23%)Vitamin A: 327IU (7%)Vitamin C: 0.02mgCalcium: 28mg (3%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord banankage
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Kage Tags: banankage

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Spaghetti carbonara – Nem opskrift på en lækker cremet pastaret.
Next Post: Stegt medister »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk